EUROLYGA 2023

Be pergalių liekančios Prienų ekipos trenerį M. Leonavičių užgavo teisėjo T. Jasevičiaus pastaba „tu man neaiškink, kaip dirbti“

LKL čempionate visas penkerias rungtynes pralaimėjusios Prienų „Labas Gas“ komandos treneris Marius Leonavičius po sekmadienio rungtynių su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ (79:87) reiškė pasipiktinimą dėl teisėjo Tomo Jasevičiaus pastabos ir tujinimosi.

Tomas Jasevičius.<br>G.Šiupario nuotr.
Tomas Jasevičius.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2021, 7:41 AM, atnaujinta Oct 18, 2021, 8:47 AM

„Šį pralaimėjimą galima nurašyti tam, kad esu naujas treneris lygoje ir nesu užsitarnavęs pagarbos iš kitų rungtynių dalyvių – ne trenerių ar žaidėjų.

Pavyzdys toks, kuomet vyriausiasis rungtynių teisėjas atsisukęs į trenerį negali tujintis: „Tu man neaiškink, kaip dirbti.“

Tai yra didžiulė nepagarba.

Nesvarbu, ar aš jaunas treneris, ar senas. Aš esu treneris profesionalas, kuris ruošia savo komandą labai svarbioms rungtynėms. Tai yra didžiulė nepagarba.

Gavau techninę pražangą, nors nenaudojau jokios necenzūrinės leksikos. Aš manau, kad tai yra didžiulė nepagarba ir to neturėtų būti aukščiausio lygio Lietuvos krepšinio lygoje“, – kalbėjo Prienų klubo treneris.

37-erių M.Leonavičius pirmą sezoną vadovauja Prienų ekipai.

44-erių T.Jasevičius yra vienas labiausiai patyrusių LKL arbitrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.