EUROLYGA 2023

Dvikovoje prieš „Grizzlies“ koją susižeidęs L. Jamesas prakalbo apie savo traumos rimtumą

„Los Angeles Lakers“ ekipa atidarė savo pergalių seriją naujajame NBA sezone. Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Los Andželo klubas namuose 121:118 patiesė „Memphis Grizzlies“ krepšininkus.

„Los Angeles Lakers“ puolėjas L.Jamesas. <br>ZP/Scanpix nuotr.
„Los Angeles Lakers“ puolėjas L.Jamesas. <br>ZP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2021, 11:21 AM

Pergalės džiaugsmui karčių prieskonių pridėjo antrajame kėlinyje patirta „Lakers“ komandos lyderio LeBrono Jameso trauma.

Po kovos dėl atšokusio kamuolio ant 36-erių krepšininko dešinės kojos užkrito „Grizzlies“ žaidėjas Desmondas Bane'as. Skausmo sukaustytas L.Jamesas kurį laiką praleido gulėdamas ant parketo, o vėliau patraukė atsarginių žaidėjų suolelio link.

Praėjus kelioms akimirkoms 206 cm ūgio puolėjas grįžo ant parketo ir dvikovoje prieš „Grizzlies“ rungtyniavo 40 minučių, per kurias įmetė 19 taškų, atkovojo 6 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Antrajame kėlinyje įvykęs epizodas priminė praėjusiame sezone atsitikusį incidentą, kurio metu „Atlanta Hawks“ ekipos žaidėjas Solomonas Hillas taip pat užkrito ant dešinės L.Jameso kojos. Tąsyk amerikietis dėl traumos praleido 26 reguliariojo sezono rungtynes.

„Pirma mintis buvo: „O ne, kad tik tai nepasikartotų, – pasibaigus pergalingoms rungtynėms prieš „Grizzlies“ kalbėjo L.Jamesas. – Šis epizodas buvo labai panašus. Vaikinai tiesiog krenta ant mano kojos, o aš nieko nespėju padaryti, net neturiu laiko jos patraukti, viskas vyksta per greitai.“

Krepšininkas taip pat pridūrė, kad vis dar jaučia kojos skausmus ir žada skirti laiko atsistatymui, prie kurio prisidės reikiamos procedūros. Žaidėjas vis dar nėra įsitikinęs, ar galės padėti savo komandai antradienio rungtynėse prieš „San Antonio Spurs“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.