EUROLYGA 2023

„Baskonia“ medžios Eurolygoje ketvirtąją pergalę iš eilės

Ar Eurolygos lyderė „Barcelona“, kurią treniruoja Šarūnas Jasikevičius, patirs pirmąją nesėkmę šio sezono Eurolygoje? Ar „Baskonia“ pratęs savo pergalių seriją? Tai paaiškės šią dvigubą savaitę, kai komandos vėl žais po dvejas rungtynes.

Tadas Sedekerskis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Tadas Sedekerskis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2021, 9:39 AM

Katalonijos klubas (5 pergalės, 0 pralaimėjimų) kovos svečiuose – antradienį su Stambulo „Fenerbahce“ (2, 3) , o ketvirtadienį – su Tel Avivo „Maccabi“ (3, 2). „Barcelona“ ekipai lietuvis Rokas Jokubaitis pelno 6,2 taško, tritaškius meta 50 proc. tikslumu.

Tris pergales iš eilės šventę Vitorijos „Baskonia“ (3, 2) krepšininkai laimės ieškos Rusijoje. Jie trečiadienį grumsis su Sankt Peterburgo „Zenit“ (3, 2), penktadienį – su Kazanės „Uniks“ (1, 4).

Tado Sedekerskio taupyklėje – 5,8 taško, 6,4 atkovoto kamuolio, 10,8 balo.

„Zenit“ komandai lietuvis Artūras Gudaitis pelno 6,6 taško, sugriebia 3,8 kamuolio. Jo tautietis Mindaugas Kuzminskas atlieka epizodinį vaidmenį. Jis surenka 1,6 taško. Sankt Peterburgo ekipos, be mūšio su „Baskonia“, trečiadienį laukia akistata namie su karališkuoju Madrido „Real“ klubu (4, 1) .

Turnyro naujokas „Monaco“ klubas (2, 3), kurio garbę gina lietuvis Donatas Motiejūnas, antradienį savo žiūrovų akivaizdoje bandys palaužti Belgrado „Crvena Zvezda“ (2, 3), o penktadienį – Maskvos CSKA (4, 1). D. Motiejūnas varžovams sumeta po 8 taško, be to, atkovoja 3,8 kamuolio.

CSKA komanda, kuriai dėl nugaros skausmų pastaruoju metu nepadėjo lietuvis Marius Grigonis, trečiadienį Prancūzijoje dar išbandys jėgas su Vilerbano ASVEL (3, 2). M.Grigonis sužaidė tik vienerias rungtynes.

Eurolygos autsaideris Kauno „Žalgiris“ (0, 5) antradienį Tel Avive varžysis su „Maccabi“ (3, 2), o penktadienį Stambule – su čempionų titulą ginančiu „Anadolu Efes“ (1, 4).

„Žalgirio“ aprangą vilkintis latvis Janis Strelnieks dėl traumos praleido pastarąsias dvejas rungtynes, bet išlieka rezultatyviausiu komandos žaidėju. Jis įmeta 13,7 taško, iš toli atakuoja net 61,5 proc. tikslumu, sukaupia 15 naudingumo balų. Puikų žaidimą demonstruojantis amerikietis Josh Nebo su 16 naudingumo balų yra lyderis Kauno ekipoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.