EUROLYGA 2023

A. Milaknis atskleidė, ką žiūri „Žalgirio“ skrydžių metu: „Net nesinori, kad jau leistųsi lėktuvas“

Pirmadienį Kauno „Žalgirio“ komanda pakėlė sparnus iš Kauno į Tel Avivą. Užsakomuoju reisu skridę krepšininkai turėjo visai ilgą Eurolygos mastais – keturių valandų skrydį iki galutinio kelionės tikslo.

Artūras Milaknis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Artūras Milaknis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2021, 1:39 PM, atnaujinta Oct 26, 2021, 1:40 PM

Specialiame „Žalgiris Insider“ MVP plano prenumeratoriams skirtame vaizdo klipe žalgiriečiai papasakojo, ką veikia skrendant lėktuvu į išvykos rungtynes.

„Būdavo per kompiuterį žiūrėdavome serialus. Paskui atsirado tokie atverčiami grotuvai“, – prieš daugiau nei dešimtmetį vykusią kelionių pradžią su „Žalgiriu“ prisiminė Paulius Jankūnas.

„Pameni, kaip keisdavomės filmais, kai turėjome tuos atverčiamus DVD grotuvus? Įsirašydavome filmus į kompaktinius diskus“, – P.Jankūnui greitai atšovė šalia sėdėjęs Artūras Milaknis.

„Taip, vienas pasižiūri filmą ir perduoda kitam. Daug sudėtingiau viskas būdavo. Dabar viskas labai paprasta“, – šypsojosi „Žalgirio“ kapitonas.

Viso vaizdo klipo metu savo įspūdžiais apie veiklas skrydžių metu papasakojo ir Edgaras Ulanovas bei treneris Tautvydas Sabonis. Savo ruožtu A.Milaknis prisipažino esąs didžiulis serialų gerbėjas.

„Dabar žiūriu „Harlemo krikštatėvio“ antrą sezoną. Nebuvo tokio serialo, kurio neperžiūrėtum, kad ir koks neįdomus bebūtų. Visi tie „ant bangos“ esantys serialai gerai susižiūri. Kartais net nenori, kad jau leistųsi lėktuvas“, – kalbėjo snaiperis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.