EUROLYGA 2023

Varžovų protesto dėl aikštės kvapo nesupratęs G. Petrauskas: „Vaikai sugeba žaisti tokiomis sąlygomis“

Karaliaus Mindaugo taurės turnyre Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ savų žiūrovų akivaizdoje 81:65 (24:15, 13:15, 18:16, 26:22) nugalėjo Jonavos „Cbet“ klubą. Tačiau po rungtynių daugiau diskusijų vyko ne apie krepšinį, o apie kvapą salėje.

 Gediminas Petrauskas ir Virginijus Šeškus.<br> Lrytas.lt montažas.
 Gediminas Petrauskas ir Virginijus Šeškus.<br> Lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2021, 12:47 PM, atnaujinta Nov 3, 2021, 2:59 PM

Virginijaus Šeškaus auklėtiniai atsisakė kovoti dėl kamuolio ir rengti savo pirmąją ataką dėl sunkiai pakeliamo kvapo aikštėje.

„Cbet“ ekipos krepšininkas Edvinas Šeškus savo socialiniame tinkle „Instagram“ prieš rungtynes teigė, kad dėl neseniai nulakuoto arenos parketo žaidėjams buvo pradėję skaudėti galvas.

„Ką tik nudažyta ir nulakuota aikštė. Pusei žaidėjų skauda galvas, bet vis tiek mus verčia žaisti ir komisaras nepriima jokių sprendimų...“, – savo socialinio tinklo „Instagram“ istorijoje dalinosi E.Šeškus.

Po rungtynių Kėdainių klubo treneris Gediminas Petrauskas sakė, kad nesuprato tokio varžovų nepasitenkinimo.

„Dieną po aikštės nulakavimo čia vyko Lietuvos karate čempionatas. Ten dalyvavo 400-700 vaikų. Tai jeigu vaikai sugeba žaisti ir pravesti karate čempionatą, tai mums praėjus tiek dienų verkšlenti dėl kvapo... sorry. Aš galiu liepti komandai liepti protestuoti kur yra slidžios grindys, kur yra traumos tikimybė. Čia yra kvapas, sorry, bet daug kur smirda“.

Toliau kalbėdamas apie kvapą aikštelėje „Nevėžio“ treneris pajuokavo, kad tikisi, jog parketas dar bus palakuotas ir prieš rungtynes su Vilniaus „Rytu“.

„Man tai nemanau, kad tai yra trukdis. Mūsų komandai tai nėra trukdis. Tarkim taip, mes per tas dvi dienas pripratom prie kvapo ir mes turėjom pranašumą, tada džiaugiamės, kad kvapas leido laimėti rungtynes. Tikimės, kad dar šiek tiek palakuos iki „Ryto“ rungtynių, kad ir „Rytui“ būtų sunku“, – šmaikštavo G.Petrauskas.

Jonavos klubo treneris Virginijus Šeškus teigė nemanantis, kad jo komanda pralaimėjo dėl kvapo ir teigė, kad savo laikais žaisdavo ir prastesnėmis sąlygomis.

„Turbūt visi jautėte, koks buvo kvapas. Žaidėjai iš karto: „sunku, kaip čia žaisim, reikia nežaisti tokiomis sąlygom“, bet rungtynių komisaras priėmė sprendimą žaisti ir teko žaisti. Žaidėjai iki paskutinės minutės galvojo žaisti, ar ne, sakau „vyrai, negalima, klubas gaus baudą“.

Mūsų laikais būdavo, kad žaisdavome ir blogesnėmis sąlygomis. Aš galvoju, kad šitų rungtynių mes negalėjome laimėti, jeigu sąžiningai. Jei sąžiningai, šitų rungtynių negalėjome laimėti“, – kalbėjo V.Šeškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.