EUROLYGA 2023

Prienų ekipos treneris jau nebegali tylėti – į šuns dienas išdėjo treniruojamus „Labas GAS“ žaidėjus

Karaliaus Mindaugo taurėje (KMT) trečiadienį paaiškėjo dar viena ketvirtfinalio dalyvė ir ja tapo Jonavos „CBet“ (3/3) komanda.

Treneris nepatenkintas „Labas GAS“ pasirodymu.<br>BNS/LKL.lt nuotr.
Treneris nepatenkintas „Labas GAS“ pasirodymu.<br>BNS/LKL.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2021, 10:03 AM, atnaujinta Nov 4, 2021, 10:06 AM

Virginijaus Šeškaus auklėtiniai namuose 78:74 (20:17, 15:20, 22:16, 21:21) palaužė Prienų „Labas GAS“ (3/3) klubą ir užsitikrino antrąją vietą A grupėje.

Taip nutiko dėl to, kad pirmą tarpusavio dvikovą Citadele KMT buvo laimėjusi taip pat Jonavos komanda (85:81).

Vietą Citadele KMT ketvirtfinalyje taip pat turi Vilniaus „Rytas“, Kauno „Žalgiris“, Panevėžio „Lietkabelis“, A grupės lyderis Klaipėdos „Neptūnas“ ir B grupėje nekluptelėjusi Utenos „Juventus“.

Vis tik Prienų klubas vilčių dar turi, kadangi dėl paskutinio bilieto į ketvirtfinalį kovos su trečią vietą B grupėje užimsiančia ekipa.

„Tai, kaip mes žaidžiame, yra didžiausia gėda pasaulyje. Sugebame pralaimėti varžovams tokiu pat rezultatu kaip pirmame mače, nors jie buvo be dviejų lyderių.

Praėjusiose rungtynėse buvo lygiai toks pat rezultatas, tačiau Jonavos komandoje žaidė Manu Lecomte ir Evaldas Šaulys. Šiandien neturiu jokio pasiteisinimo.

Jonaviškiai žaidė aštuoniese. Su visa pagarba, mes taip pat turime NKL žaidėjus, tokie kaip Justinas Ramanauskas ar Vitalijus Kozys.

Šiandienos rungtynės parodė, kad ateitis priklauso jiems, o ne mūsų Nacionalinės krepšinio lygos pažiboms. Nesuprantu savo žaidėjų, kurie dar yra nepatenkinti, jog žaidžia mažai laiko.

Tai išeini į aikštelę ir parodyk, kodėl tu nusipelnei žaisti daugiau. O dabar tave keičia ir dar tu esi nepatenkintas.

Šitas visas požiūris, šitas nenusiteikimas… Man tai yra didžiulė gėda. Jeigu mes taip toliau žaisime su savo lyderiais prieš aštuonis Jonavos krepšininkus, tai LKL sezoną baigsime 0 pergalių ir 33 pralaimėjimai“, – po susitikimo piktas buvo „Labas GAS“ treneris Marius Leonavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.