EUROLYGA 2023

Rusijos Eurolygos klubai išleis į rinktinę savo krepšininkus, mūsų komanda Čekijoje gali sulaukti „Zenit“ legionieriaus M. Kuzminsko pagalbos

Eurolygoje dalyvaujantys Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Kazanės „Uniks“ klubai pranešė, kad išleis savo krepšininkus į Rusijos rinktinę nepaisant Eurolygos tvarkaraščio. Rusijos komanda penktadienį ir pirmadienį H grupėje susikaus su Italija ir Islandija.

M,Kuzminskas<br>G.Bitvinsko nuotr.
M,Kuzminskas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2021, 6:23 PM, atnaujinta Nov 21, 2021, 10:27 PM

Jevgenijus Valijevas ir Artiomas Komolovas sužaidė „Uniks“ sudėtyje penktadienio akistatą su Berlyno ALBA ir bus rinktinės stovykloje nuo pat pradžios, pirmadienio mačui Sant Peterburgo „Zenit“ išleis Igorį Volchiną.

Greičiausiai, „Zenit“ į Lietuvos rinktinę išleis ir Sankt Peterburgo klube kovojantį Mindaugą Kuzminską. Jis negalės padėti mače Klaipėdoje, kur Lietuvos rinktinė penktadienį kovos su Bulgarija, tačiau išvykos mačui su Čekiją mūsų ekipos strategas Kazys Maksvytis tikisi M.Kuzminsko pagalbos.

„Turime ir džiugių naujienų – tikiuosi, jog antroms rungtynėms sugebės prisijungti Mindaugas Kuzminskas, kuris ir pats pareiškė didelį norą. Tiesa, su klubu viskas nėra suderinta iki galo, bet taip, kaip viskas vystosi, eina gera linkme“, – kalbėjo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris.

Dėl nesikertančio tvarkaraščio viltį, prisijungti prie rinktinės antrajam atrankos mačui su Čekija (lapkričio 29 d.), suteikę Kauno „Žalgirio“ žaidėjai Lukas Lekavičius ir Edgaras Ulanovas rinktinei nepadės. Dėl tos pačios priežasties šiame atrankos lange rinktinės marškinėlių neužsivilks ir Regimantas Miniotas.

„Teko šnekėti ir su „Žalgiriu“, ir su pačiais žaidėjais – šiai dienai susitarimo pasiekti nepavyko. Šiame lange teks išsiversti be jų“, – situaciją apibūdino K. Maksvytis.

Pirmosios rungtynės Lietuvos rinktinės atrankoje į 2023–ųjų pasaulio čempionatą lauks Klaipėdoje, „Švyturio arenoje“ lapkričio 26 dieną 19.30 val. su Bulgarija, o lapkričio 29 d. išvykoje lietuviai susikaus su Čekija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.