EUROLYGA 2023

NBA klubo niekaip nerandantis Isaiah Thomasas laukia pasiūlymų iš užsienio

Kiek priblėsusi NBA žvaigždė Isaiah Thomasas gali atsidurti Europoje. 32 metų krepšininkas pranešė, kad gali būti atviras pasiūlymams žaisti užsienyje pirmą kartą savo karjeroje, jei iš NBA komandų nieko nesulauks.

 Isaiah Thomasas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Isaiah Thomasas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-30 20:25, atnaujinta 2021-11-30 20:26

Du kartus „Visų žvaigždžių“ rungtynėse kovojęs žaidėjas yra laisvasis agentas nuo praėjusių metų balandžio, kai su „New Orleans Pelicans“ sudarė 10 dienų kontraktą.

„Galutinis mano tikslas yra sugrįžti į NBA. Man tiesiog patinka žaisti krepšinį. Bet akivaizdu, kad tam tikru momentu, jei NBA nėra išeitis, turiu ieškoti galimybių užsienyje. Man patinka rungtyniauti ir žaisti“, – AP sakė krepšininkas. 

I.Thomasas apie tai kalbėjo po JAV komandos pergalės 95:90 prieš Kubą 2023 m. pasaulio čempionato Amerikos atrankoje.

Jis pataikė itin svarbų tritaškį, likus 13,3 sekundės, kad užtikrintų savo nacionalinės komandos pergalę.

Jei I.Thomasas neras klubo NBA ir nuspręs žaisti Europoje, jis bus vienas iš daugelio buvusių NBA žaidėjų, šiais metais debiutavusių kitoje Atlanto pusėje.

O.J.Mayo persikėlė į Rusiją žaisti Kazanės „Unics“, o Kennethas Fariedas prisijungė prie Maskvos CSKA pagal trumpalaikį susitarimą.

Donta Hallas rungtyniauja Prancūzijoje „Monaco“ klube, kur taip pat žaidžia jo buvęs komandos draugas „Magic“ ekipoje Dwayne'as Baconas.

Jonathanas Motley rungtyniauja Rusijos klube Krasnodaro „Lokomotiv“, o Thonas Makeris yra Jeruzalės „Hapoel“ lyderis Izraelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.