EUROLYGA 2023

Po „Barcelona“ pergalės – „Anadolu Efes“ lyderio įsiūtis: svaidėsi žaibais socialiniame tinkle

Penktadienį Stambule vykusiame praėjusio sezono Eurolygos finalo pakartojime Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa po pratęsimo ir daug įtampos pareikalavusios kovos 95:93 palaužė vietos „Anadolu Efes“ krepšininkus.

Shane'as Larkinas neliko patenkintas teisėjų darbu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Shane'as Larkinas neliko patenkintas teisėjų darbu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2021, 8:07 AM

Šioje akistatoje netrūko ne tik gražių momentų, bet ir emocijų – pratęsimo metu dėl penktųjų pražangų iš aikštės buvo pašalinti abiejų komandų lyderiai – Nikola Mirotičius („Barcelona“) ir Shane'as Larkinas („Anadolu Efes“).

Būtent 29-erių 182 cm gynėjas vos pasibaigus dvikovai socialiniame tinkle „Instagram“ išliejo tulžį ant dvikovos arbitrų. Krepšininkas savo „istorijoje“ pasidalino vaizdo įrašu, kuriame jis užsidirbo penktąją asmeninę pražangą.

„Retai kada tenka kelti tokius dalykus į instagramą, tačiau tai yra tikra nesąmonė. Neįtikėtina. Štai, kaip aš buvau išvarytas iš aikštės. Pažiūrėkite šį vaizdo įrašą ir atsakykite man – kur čia buvo pražanga?“, – teisėjams kritikos negailėjo vienas iš „Anadolu Efes“ lyderių.

Šiai dvikovai teisėjavo Ilja Beloševičius, Mehdi Difallah ir Luigi Lamonica. Būtent vyriausiuoju teisėju dirbęs italas ir užfiksavo penktąją pražangą Sh.Larkinui.

Gynėjas į „Barcelona“ ekipos krepšį įmetė 14 taškų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas