EUROLYGA 2023

Domantui Saboniui – tėvo palaikymas: galingą pasirodymą Indianapolyje stebėjo iš tribūnų

Domantas Sabonis ir vėl buvo pastebimas, o jo atstovaujama „Indiana Pacers“ (10/16) ekipa savo aikštėje 116:110 (28:18, 30:29, 30:31, 28:32) pranoko Washington Wizards“ (14/11) krepšininkus.

Domanto Sabonio pasirodymą iš tribūnų stebėjo ir jo tėvas Arvydas (dešinėje).<br>AFP/Scanpix ir tviterio nuotr. koliažas.
Domanto Sabonio pasirodymą iš tribūnų stebėjo ir jo tėvas Arvydas (dešinėje).<br>AFP/Scanpix ir tviterio nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2021, 10:59 AM

Dvigubu dviženkliu pasižymėjęs 25-erių 211 cm ūgio krepšininkas iš Lietuvos dvigubą dviženklį surinko tėvo akivaizdoje.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Inidianoje vykusiose rungtynėse iš tribūnų savo sūnų stebėjo ir legendinis krepšininkas bei buvęs Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis.

Lietuvos krepšinio legenda savo akimis išvydo sūnaus įmestus 30 taškų, 10 atkovotų kamuolių ir 6 rezultatyvius perdavimus.

„Pacers“ pergalė prieš „Washington Wizards“ buvo tarsi gaivus vėjo gūsis. Sunkų laikotarpį išgyvenantis Indianos klubas nutraukė keturių iš eilės pralaimėjimų seriją.

Po naktį iš penktadienio į šeštadienį namuose 104:113 patirto pralaimėjimo „Miami Heat“ krepšininkams „Pacers“ sekmadienį surengė intensyvią treniruotę ir analizavo savo klaidas – treniruočių stovyklai prilygstanti praktika nėra itin dažna NBA kontekste.

„Dabartinis mūsų rezultatas turnyrinėje lentelėje neparodo tikrosios mūsų nuotaikos. Tai tikrai nervina. Jaučiame, kad esame šalia, galime konkuruoti su visais ir laimėti rungtynes, tačiau to nepadarome.

Tai sunku. Šią akimirką stengiamės tapti geresni, patobulėti ir bandome versti naują puslapį“, – sekmadienį vykusioje treniruotėje kalbėjo D.Sabonis.

Lietuvis jos metu, stebėdamas komandos vaizdo įrašų analizę, pripažino, kad „Pacers“ iš šono atrodo tarsi „numirusi ekipa“.

Pergalių kelyje „Pacers“ išlikti bandys naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį. Namuose Indianos klubas susirems su „New York Knicks“ krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.