EUROLYGA 2023

CSKA treneris kalbėjo apie pavojingą „Žalgirį“, o Marius Grigonis buvo atviras: „Man svarbiau laimėti ir važiuoti atgal į Maskvą“

Kauno „Žalgirio“ Eurolygoje penktadienį laukia itin rimtas iššūkis – akistata su Maskvos CSKA ekipa, kuriai atstovauja Marius Grigonis.

D.Itoudis ir M.Grigonis.<br>Reuters/Scanpix ir CSKA Instagram nuotr. koliažas.
D.Itoudis ir M.Grigonis.<br>Reuters/Scanpix ir CSKA Instagram nuotr. koliažas.
M.Grigonis <br>CSKA instagramo nuotr.
M.Grigonis <br>CSKA instagramo nuotr.
Marius Grigonis.<br>TASS/Scanpix nuotr.
Marius Grigonis.<br>TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 9, 2021, 9:47 PM

Rusijos komanda jau pasiekė Kauną ir rengiasi kovai bei siekia laimėti 9-ąją pergalę varžybose.

Tuo tarpu tris laimėjimus po keturių pastarųjų akistatų iškovoję žalgiriečiai tikisi dar labiau pagerinti savo situaciją turnyro lentelėje, atsistumiant nuo dugno – 18-osios pozicijos.

Prieš penktadienio mačą jau aštuonerius metus CSKA ekipai vadovaujantis treneris graikas Dimitris Itoudis tikino, kad Kaune lauks sunkaus mačo.

„Susitinkame su komanda, kuri įsisavino naujo trenerio idėjas ir filosofiją. Jure Zdovcas jau palyginus ilgai yra Kaune. „Žalgiris“ turi sveiką komandą, yra vėl visi drauge.

Jie laimėjo 3 iš 4 pastarųjų rungtynių, tai rodo, kad „Žalgiris“ patobulėjo tiek gynyboje, tiek puolime. Jie įveikia varžovus apribodami jų puolamąją jėgą arba rinkdami kuo daugiau taškų.

Namie „Žalgiris“ tampa pavojinga komanda, visada sunku žaisti Kaune. Bet mes esame geroje situacijoje, esame pagavę ritmą, dauguma žaidėjų grįžo po traumų, treniruojamės, kaip galime. Atvykome kautis aukščiausiame lygyje“, – kalbėjo D.Itoudis.

Apie pasirengimą žaisti prieš buvusią savo komandą kalbėjo ir Marius Grigonis.

„Jaučiuosi normaliai. Noriu pamatyti savo šeimą, laukiu rungtynių, taip pat noriu būti „Žalgirio“ arenoje prieš akistatą, – aiškino M.Grigonis. – Gal šiek tiek nervuojuosi, bet taip būna visiems, kas atvyksta žaisti į gimtinę, į namus.

Tačiau tai labai geras jausmas. Ateis daug sirgalių – norisi save parodyti. Bet jei laimėsime, man nebus svarbi asmeninė statistika. Man svarbiau laimėti ir važiuoti atgal į Maskvą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.