EUROLYGA 2023

Prieš kelionę į Kauną „Monaco“ nutarė atleisti trenerį

„Monaco“ ekipa, kuriai atstovauja Donatas Motiejūnas, nusprendė imtis permainų – atleido vyriausiąjį trenerį Zvezdaną Mitrovičių. Monako klubas sezoną pradėjo neblogai ir per 9 Eurolygos turus susirinko 5 pergales, bet pastaruoju metu krito į duobę ir patyrė 5 nesėkmes iš eilės.

Zvezdanas Mitrovičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Zvezdanas Mitrovičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2021, 3:34 PM, atnaujinta Dec 13, 2021, 3:36 PM

Trečiadienį „Monaco“ žais Kaune rungtynes su Kauno „Žalgiriu“. Galimai vadovybės kantrybės taurė perpildė sekmadienio „Monaco“ pralaimėjimas Prancūzijos čempionate – Eurolygos komanda 90:99 nusleido Strasbūro IG.

Pirmenybėse ekipa su 8 pergalėmis ir 3 nesėkmėmis yra antroje vietoje. 41-erių specialistas „Monaco“ vairą perėmė pernai ir nuvedė ekipą į Europos taurės čempionų titulo, kuris automatiškai pelnė ir bilietą į Eurolygą.

Tai jau antras kartas, kai juodkalnietis paliko „Monaco“ ekipą, kadangi pirmą sykį tai nutiko 2018-aisiais – po trejų metų darbo specialistas persikėlė į Vilerbano ASVEL.

Eurolygoje šį sezoną trenerio posto neteko jau trys strategai – pirmasis tapo Kauno „Žalgirio“ vedlys Martinas Schilleris, po to Vitorijos „Baskonia“ specialistas Duško Ivanovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.