EUROLYGA 2023

COVID-19 protrūkiai sėja chaosą NBA čempionate – atšauktos 5 rungtynės

COVID-19 vėl griauna profesionalų krepšinio varžybas už Atlanto. Sekmadienį NBA paskelbė atidedanti penkerias rungtynes dėl su COVID-19 susijusių priežasčių.

NBA rungtynės atidedamos dėl COVID-19 protrūkių.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
NBA rungtynės atidedamos dėl COVID-19 protrūkių.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2021, 12:16 AM, atnaujinta Dec 20, 2021, 12:17 AM

Tarp jų ir Jono Valančiūno atstovaujamos „New Orleans Pelicans“ komandos rungtynės svečiuose su „Philadelphia 76ers“.

Jos turėjo vykti sekmadienį JAV laiku Filadelfijoje.

Taip pat nebus žaidžiamos „Brooklyn Nets“ – „Denver Nuggets“, „Atlanta Hawks“ – „Cleveland Cavaliers“ rungtynės sekmadienį, „Toronto Raptors“ – „Orlando Magic“ rungtynės pirmadienį ir „Brooklyn Nets“ – „Washingtin Wizards“ rungtynės antradienį.

Nė vienas šių mačų nebuvo perkeltas į kitą datą.

„Nets“ turi 10 žaidėjų, įrašytų į NBA sveikatos ir saugos protokolus, todėl jiems sunku rasti aštuonis žaidėjus, kuriuos reikia žaisti NBA rungtynes.

„Nets“ kitą savaitę turės žaisti dar dvejas rungtynes, kurios gali neįvykti. Ketvirtadienį jie turėtų skristi į Oregono valstiją žaisti su „Portland Trail Blazers“, o tada per Kalėdas žaisti su „Los Angeles Lakers“.

„Sixers“ protokole neturi tiek daug žaidėjų, tačiau jiems vis tiek sunku rasti aštuonis žaidėjus. Pranešama, kad keli žaidėjai sekmadienį įrašyti į protokolą, o dėl pagrindinių žaidėjų traumų ir problemų su G lygos rungtynėmis, trūksta krepšininkų.

„Atlanta Hawks“ žvaigždė Trae Youngas sekmadienį įtrauktas NBA sveikatos ir saugos protokolą. Jis būtų vienintelis „Hawks“ žaidėjas jame ir jis būtų praleidęs sekmadienio rungtynes su „Cavaliers“, jei tos rungtynės būtų sužaistos.

ESPN pranešė, kad penki „Cavaliers“ žaidėjai įtraukti į NBA sveikatos ir saugos protokolą sekmadienį, todėl jiems buvo sunku rasti aštuonis žaidėjus, kurie žengtų į aikštę, kaip ir kelioms kitoms komandoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.