EUROLYGA 2023

Žaidėjų kovingumu patenkintas G. Žibėnas: „Jie turi teisę kelias dienas švęsti“

Antradienio vakarą Vilniaus „Rytas“ Ispanijoje 84:77 nugalėdamas Burgoso „San Pablo“ užsitikrino pirmą vietą FIBA Čempionų lygos H grupėje ir patekimą į „Top 16“ etapą.

 Giedrius Žibėnas.<br> FIBA nuotr.
 Giedrius Žibėnas.<br> FIBA nuotr.
 Giedrius Žibėnas.<br> FIBA nuotr.
 Giedrius Žibėnas.<br> FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 21, 2021, 11:51 PM, atnaujinta Dec 21, 2021, 11:53 PM

Į pergalę vilniečius atvedęs Giedrius Žibėnas spaudos konferencijoje džiaugėsi savo žaidėjų pasiektu rezultatu ir teigė, kad rungtynės ir vėl laimėtos geros gynybos dėka.

„Didžiuojuosi savo vaikinais, visi šiandien sužaidę geras rungtynes. Mūsų klubui tai yra didelė pergalė, jeigu lyginsime su rezultatu pasiektu praėjusį sezoną. Tai dar vienos rungtynės kurias laimėjome su gynyba. Išlaikėme kontrolę ties Rabaseda, McGee ir Benite, kurie yra pagrindiniai jų žaidėjai. Tad tai buvo padarytas didžiulis mūsų žaidėjų darbas. Tiesa, darbas dar nėra baigtas, dabar mūsų laukia sekantis etapas. Beliko sulaukti savo varžovų“, – po rungtynių kalbėjo strategas.

„Rytas“ atsikovojo net 19 kamuolių po savo krepšiu, o kovą dėl kamuolių bendrai laimėjo 40-20. G.Žibėnas teigė, kad taip žaidėjai pademonstravo savo širdį, o būtent vienam iš krepšininkų šią pergalę ir paskyrė.

„Atkovoti kamuoliai visados yra didelė krepšinio dalis, o vaikinai aikštelėje paliko viską ką galėjo. Jie tik dar kartą parodė savo didelę širdį ir jie nusipelnė šios pergalės, ir jie turi teisę švęsti kelias dienas. Tikiuosi jie turės geras Kalėdas.

O pergalę norėčiau skirti Vaidui Kariniauskui. Prieš porą dienų jam gimė vaikas, sveikinimai jam“, – linkėjimus komandos įžaidėjui perdavė G.Žibėnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.