EUROLYGA 2023

Golfo žvaigždė T. Woodsas narpliojo klausimą – kas geresnis: L. Jamesas ar M. Jordanas

Golfo žvaigždė 46-erių Tigeris Woodsas tarė savo žodį apie geriausius visų laikų NBA žaidėjus – vis dar karjerą tęsiantį „Los Angeles Lakers“ lyderį LeBroną Jamesą ir „Chicago Bulls“ legendą Michaelą Jordaną. Ketvirtadienį L.Jamesas šventė savo 37-ąjį gimtadienį.

Tigeris Woodsas.<br>PA/Scanpix nuotr.
Tigeris Woodsas.<br>PA/Scanpix nuotr.
Buvusi „Chicago Bulls“ žvaigždė M.Jordanas sulaukė kirčių iš buvusių komandos draugų dėl tironiško elgesio.<br>„Imago“/„Scanpix“ nuotr.
Buvusi „Chicago Bulls“ žvaigždė M.Jordanas sulaukė kirčių iš buvusių komandos draugų dėl tironiško elgesio.<br>„Imago“/„Scanpix“ nuotr.
LeBronas Jamesas.<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
LeBronas Jamesas.<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Tigeris Woodsas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Tigeris Woodsas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2021-12-30 17:03

„Būti puikiam ir geriausiam, tai reiškia daryti tai, ko kiti negali. Tokie sportininkai kaip krepšininkai LeBronas Jamesas, Michaelas Jordanas ar ledo ritulininkas Wayne'as Gretzky visomis prasmėmis išsiskiria iš minios.

Būtina kalbėti apie didybės ilgaamžiškumą. Jokiu būdu nekalbame apie vienerias rungtynes, vieną sezoną ar net kelių metų atkarpa. Geriausieji turi išsiskirti iš masės ne mažiau kaip 10 metų, juos turi prisiminti ateinančios kartos.

LeBronas dominuoja jau daugiau nei 15 sezonų. Tai puikus pasiekimas, neįtikėtinas ilgaamžiškumas ir gebėjimas prisitaikyti prie besikeičiančių sąlygų.

Atletiškumas yra prarandamas su amžiumi, bet LeBronas randa būdų, kaip ir toliau išlikti elite. Tą patį galima pasakyti apie M.Jordaną ar W.Gretzky.

Kas yra geriausias krepšininkas iš dviejų žvaigždžių: LeBronas Jamesas ar Michaelas Jordanas? Jie abu yra didingi savo turimais koziriais. M.Jordanas yra geriausias taškų rinkėjas ir gynėjas.

Tačiau L.Jamesas yra Michaelo Jordano ir Earvino „Magic“ Johnsono derinys. Jis aikštėje daro viską, kuo nepasižymėjo M.Jordanas. LeBronas yra įžaidžiantis puolėjas.

Abu šie krepšininkai dominuoja skirtingais būdais, tačiau jie visada laimi ar laimėdavo ir yra pavyzdys kitiems. L.Jamesas ir M.Jordanas padarė tokią įtaką krepšiniui, kad visi kiti dar ilgai bus lyginami tik su jais“, – cituoja T.Woodso žodžius „The Sports Rush“.

LeBronas Jamesas yra dukart olimpinis čempionas (2008, 2012 m.), keturis kartus NBA čempionas (2012, 2013, 2016, 2020 m.), 2004 m. olimpinių žaidynių ir 2006 m. pasaulio čempionato bronzos medalininkas. L.Jamesas tapo pirmuoju žaidėju, kuris NBA per karjerą yra uždirbęs 1 mlrd. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.