EUROLYGA 2023

„Avia Solutions Group“ arenos vadovas: „Greitai Vilniuje turėsime naują, modernią ir labai ambicingą krepšinio komandą“ Atskleidė arenos rekonstrukcijos planus

„Avia Solutions Group“ arenos vadovas Andrius Žiauberis patvirtino, kad Vilnius jau netrukus turės dar vieną krepšinio klubą, kuris sieks aukštumų ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje.

Imsis pokyčių: G. Žiemelis atskleidė, kaip turėtų atrodyti rekonstruota<br>lrytas.lt montažas.
Imsis pokyčių: G. Žiemelis atskleidė, kaip turėtų atrodyti rekonstruota<br>lrytas.lt montažas.
Pr. siuntėjų nuotr.
Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 5, 2022, 1:24 PM, atnaujinta Jan 5, 2022, 1:25 PM

„Taip, jau greitai Vilniuje turėsime naują, modernią ir labai ambicingą krepšinio komandą, – teigiama „Avia Solutions Group“ pranešime spaudai. – Dideli tikslai komandai bus keliami nuo pat pirmos dienos, todėl Lietuvos rinka klubas tikrai neapsiribos. Klubas bus paremtas inovatyviausiais technologiniais sprendimais ir tvariu investavimo verslo modeliu.

Sirgalių bendruomenė bus kertinis klubo veiklos akmuo, todėl nuo pat pradžių bus kuriama krepšinio bendruomenė, kuri prisidės tiek prie klubo kūrimo, tiek prie jo valdymo. Taip pat aktyviai planuojami krepšinio eksporto elementai. Apie būsimą klubą netrukus viską sužinosite, tačiau galiu atskleisti, jog tai vienas ambicingiausių projektų, prie kurio yra tekę prisiliesti.“

Tiesa, arenos laukia didelės permainos.

„Rudenį užsidarysime maždaug metų laikotarpiui, tačiau iki rekonstrukcijos arena veiks pilnu pajėgumu, turime suplanavę daugybę puikių ir labai įvairių renginių. Na, o 2023 metais atversime duris visiškai pasikeitę – ne tik tapsime didžiausia bei pažangiausia arena Šiaurės Europoje, bet ir turėsime didesnę areną, nei maždaug 30 Europos valstybių. Arenoje taip pat planuojame įrengti muziejų, restoranų, parduotuvių, vaikų žaidimų zonas ir šeimos erdves.

Kuriame vieną pažangiausių mobiliųjų aplikacijų Europos arenų tarpe, ženkliai pagerinsiančią lankytojo patirtį. Kalbu apie tokius dalykus, kaip greitesnis patekimas į areną, maisto užsakymas ir apmokėjimas nė nepakilus iš savo vietos, efektyvesni parkingo sprendimai ir ženkliai padidėjęs vartotojo įtraukimas renginio metu, nei yra dabar. Arena taps daug daugiau negu renginių erdvė – tai didžiulis pramogų kompleksas, paremtas inovatyviausiais technologiniais sprendimais“, – teigė A.Žiauberis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.