EUROLYGA 2023

Šią savaitę Eurolygos nebus – koronavirusas pakirto ir devintąją 19-ojo turo dvikovą

Eurolygoje – beprecedentis įvykis. Koronavirusui vieną po kitos šluojant pirmenybių komandas buvo nuspręsta atidėti visas 19-ojo turo rungtynes.

A.Gudaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
A.Gudaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2022, 4:16 PM

Iki ketvirtadienio popietės buvo tikimasi, kad 19-ajame Eurolygos ture bus sužaistos vos vienerios iš devynių šią savaitę turėjusių vykti rungtynių, tačiau šį kartą su COVID-19 problemomis susidūrė Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipa, kurioje nustatyti penki teigiami koronaviruso atvejai.

Pasak Basketnews.lt žurnalisto Donato Urbono, dėl šios priežasties netrukus bus oficialiai priimtas sprendimas nukelti ir penktadienį turėjusias vykti Eurolygos rungtynes tarp Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Milano „Olimpia“ krepšininkų.

Tai reiškia, kad šią savaitę neįvyks nė vienerios Eurolygos rungtynės.

Kauno „Žalgiris“ be Eurolygos bus jau trečia savaitė. Anksčiau buvo atšaukti mačai su „Olimpia“ ir Atėnų „Panathinaikos“ klubais.

Lrytas.lt primena, kad antradienį lygos vadovai nusprendė, kad keičiasi izoliacijos taisyklės krepšininkams. Nuo šiol izoliacija turės trukti ne 14, o septynias dienas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.