EUROLYGA 2023

„Žalgirį“ palikęs Zoranas Dragičius jau susirado naują klubą

Prieš naujuosius metus apibusiu susitarimu su Kauno „Žalgiriu“ atsisveikinęs slovėnas Zoranas Dragičius jau turi naują darbovietę.

Z.Dragičius atleistas iš „Žalgirio“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Z.Dragičius atleistas iš „Žalgirio“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Z.Dragičius atleistas iš „Žalgirio“.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Z.Dragičius atleistas iš „Žalgirio“.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 9, 2022, 2:20 PM

Oficialiai pranešama, kad 32-ejų 196 cm ūgio gynėjas papildė gimtojo miesto Liublianos „Olimpija“ klubą. Pastaroji ekipa rungtyniauja Europos taurėje.

Kauno ekipą treniruojantis 196 cm ūgio puolėjo tautietis Jure Zdovcas dar likus kelioms savaitėms iki krepšininko atleidimo ėmė vis rečiau jį matyti savo žaidimo schemose.

Z.Dragičius taip pat nebuvo registruojamas ir paskutinei „Žalgirio“ Lietuvos krepšinio lygos (LKL) metų dvikovai prieš Utenos „Juventus“ ekipą.

Prieš du mėnesius į kauniečių gretas atvykęs krepšininkas didžiajai daliai šalies krepšinio bendruomenės atrodė kaip slovėno J.Zdovco sprendimas, tačiau, kaip paaiškėjo vėliau, Z.Dragičių regėti „Žalgirio“ gretose nebuvo 45-erių krepšinio specialisto sprendimas.

Apie tai Tomo Langvinio prodiusuojamoje laidoje „O, Dangau“ dar iki krepšininko atleidimo kalbėjo krepšinio specialistas Tomas Purlys.

„Teko girdėti, kad jį paimti nebuvo trenerio sprendimas. Kiek teko domėtis, nėra geri santykiai tarp trenerio ir Z.Dragičiaus. Kaip bebūtų, man keisti kai kurie dalykai – jis net LKL negauna minučių, kuomet rezultatas praktiškai aiškus. Čia man kyla klausimų“, – samprotavo ekspertas.

Remiantis šiais žodžiais panašu, kad pasikviesti Z.Dragičių į Kauno ekipos gretas buvo vienas iš „Žalgiriui“ vadovaujančio Pauliaus Motiejūno sprendimų.

Paskutinę spalio dieną į Lietuvą atvykęs puolėjas „Žalgirio“ gretose Eurolygoje iš viso sužaidė 9 rungtynes, per kurias rinko po 3,9 taško ir po 1,2 atkovoto kamuolio.

LKL čempionate Z.Dragičius ant parketo pasirodė 4 rungtynėse, kuriose pelnydavo po 6,3 taško ir atkovodavo po 3 kamuolius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.