EUROLYGA 2023

Koronavirusu persirgęs Š. Jasikevičius apibūdino ligą: „Prieš 10 metų Lietuvoje išgertume dvi taureles ir eitume į darbą“

Šarūnas Jasikevičius pasveiko nuo prieš pat Naujuosius metus „gautos“ dovanos – koronaviruso. Sekmadienį treneris jau vadovavo „Barcelona“ komandai, tačiau šis sugrįžimas prie darbo nebuvo sėkmingas: „Barcelona“ namuose po pratęsimo 95:96 (17:25, 27:12, 15:23, 27:26, 9:10) nusileido Manresos BAXI krepšininkams.

 Šarūnas Jasikevičius.<br>TASS/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius.<br>TASS/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius.<br>Imago/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius.<br>Imago/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius.<br>Bar
 Šarūnas Jasikevičius.<br>Bar
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 9, 2022, 10:35 PM, atnaujinta Jan 10, 2022, 12:42 PM

Tai buvo pirmasis katalonų mačas po gruodžio 30-sios, po kurios ekipa pateko į karantiną ir antrasis pralaimėjimas iš eilės. Barselonos komanda gruodžio 30 dieną susitiko su Vitorijos „Baskonia“ klubu ir tą susitikimą taip pat pralaimėjo – 75:94.

Šarūnas Jasikevičius koronavirusu sirgo jau antrą kartą – pirmasis buvo 2020-ųjų spalis.

Kalbėdamas po mačo spaudos konferencijoje Šaras apgailestavo, kad jo pozicija COVID-19 dažniausiai negirdima, o jis pats tą liga supranta kaip „dviejų taurelių ligą“.

„Visi interpretuoja šiuos žodžius kaip nori, bet jeigu prieš 10 metų man pasakytų, kad man yra toks virusas, aptarėme su treneriu štabu, kad Lietuvoje, ko gero, išgertume dvi taureles arbatos ir kitą dieną eitume į darbą.

Taip būtų, jei nebūtų užkurtas toks reikalas kaip omikronai, deltakronai, kovidai ir taip toliau.

Nežinau, kam čia šitas dalykas reikalingas. Su daug kuo nesutinku, – į delfi.lt žurnalisto Tomo Ramansko klausimą sakė Š. Jasikevičius. – Kiekvieną kartą, kai tai pasakau, nematau, kad būtų kas išspausdinta. Ko gero, ne visiems tai yra naudinga“.

Vis dėlto paprašius pasakyti, kaip jis jaučiasi po prasirgto koronaviruso, Šaras buvo lakoniškas. „Dvi taurelės arbatos ir eini į darbą“, – delfi.lt tikino Š.Jasikevičius.

Pats Š.Jasikevičius po persirgimo yra pasiskiepijęs nuo koronaviruso.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.