EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ treneris J. Zdovcas ir toliau nepatenkintas žaidėjais: neįtiko ir 23 taškus pelnęs M. Blaževičius

Kauno „Žalgiris“ nesulaukė labai lengvo pasivaikščiojimo Prienuose, tačiau galiausiai pasiekė pergalę „Betsafe-LKL“ čempionate. Jures Zdovco auklėtiniai ketvirtadienį 88:71 (20:19, 27:17, 14:20, 27:15) įveikė autsaiderį „Labas GAS“ ekipą trečią kartą sezone. Anksčiau „Žalgiris“ pasiekė pergales 81:78 ir 103:77. Šių komandų akistatos reguliariajame „Betsafe-LKL“ sezone – jau baigtos.

 Jure Zdovcas<br>Imago/Scanpix nuotr.
 Jure Zdovcas<br>Imago/Scanpix nuotr.
 Jure Zdovcas<br>G.Šiupario nuotr.
 Jure Zdovcas<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 13, 2022, 10:29 PM

„Nepasakyčiau, kad trūko jėgų, gal kažkiek, labiau trūko šalto proto, nes žaidėme prieš patyrusią komandą ir gana gerai laikėmės tris su puse kėlinio. Patį galą taip paleisti nedovanotina. Kvaili sprendimai, klaidos – esame jauna komanda, mokysimės“, – kalbėjo Prienų ekipos strategas Tomas Gaidamavičius.

Užtikrinčiau antroje rungtynių dalyje atrodęs Kauno „Žalgiris“ galiausiai prispaudė Prienus, tačiau treneris Jure Zdovcas, suteikęs poilsio lyderiams, turėjo pretenzijų savo ekipai.

„Buvau labai nervingas, nes žinojau, kaip laimėjome čia pastarąsias rungtynes. Žinojau, kaip kai kurie žaidėjai negali žaisti su ta pačia energija tokių rungtynių.

Rezultatas nėra atspindintis realybę, nes negalėjome atsipalaiduoti iki paskutinės minutės. Kai kurių žaidimas buvo netinkamo lygio, negaliu su tuo susitaikyti“, – kalbėjo „Žalgirio“ treneris.

– Kokį įspūdį palieka Mareko žaidimas – jis šįkart pelnė net 23 taškus?

– Statistika man labiau yra yra didelė apgaulė. Marekui nėra lengvos tokios rungtynės, nes kiti žaidėjai yra labiau patyrę. Nesu net arti to, kad būčiau patenkintas jo pastangomis, ne šį vakarą, nei apskritai. Manau, kad jis gali atrodyti geriau.

– Kodėl nežaidė Ulanovas?

– Jis buvo mūsų lyderis pastarosiose rungtynėse, manau, jis nusipelnė poilsio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.