EUROLYGA 2023

Po pergalės Eurolygoje – Š. Jasikevičiaus pagyros R. Jokubaičiui: „Nebegalima sakyti, jog jis tik naudojasi susidariusia padėtimi“

Ketvirtadienį vakare, Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ Eurolygos rungtynėse namuose 82:77 įveikė čempionų titulą ginančius Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkus.

R.Jokubaitis ir Š. Jasikevičiaus.<br>Twitter ir Instagram nuotr.
R.Jokubaitis ir Š. Jasikevičiaus.<br>Twitter ir Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2022, 12:30 PM

Po rungtynių Š.Jasikevičius džiūgavo savo ekipos pasiekimais ir įvardijo, koks jo sprendimas padėjo pasiekti pergalę.

„Tai buvo neįtikėtina dvikova ir mes sugebėjome pasiekti reikalingą pergalę. Turiu padėkoti fanams, kurie visų rungtynių metu buvo fantastiški. Neleisti „Anadolu Efes“ įmesti 80 taškų yra geras pasiekimas. Manau galėjome labiau kontroliuoti mačą, bet jie yra Eurolygos čempionai. Jie turi labai stiprią komandą ir vienus geriausių gynėjų. Rungtynės buvo tokios, kokių ir tikėjomės. Norėjome daugiau rotuoti sudėtį, jog išliktume švieži ir sužaidėme geras rungtynes“, – po rungtynių kalbėjo strategas.

„Barcelona“ į rungtynes žengė po trijų pralaimėjimų paeiliui – dviejų Eurolygoje ir vieno nacionaliniame čempionate. Šaras teigia, jog nepaisant to komandos mąstysena nepasikeitė.

„Pralaimėjome pastaruosius du mačus paskutiniais metimais, bet mes niekada nepraradome tikėjimo savimi, o dabar žaidėjai grįžta po traumų ir COVID-19 viruso. Svarbu tęsti tobulėjimą bei grįžtantiems krepšininkams vėl pasijusti komandos dalimi. Galvoju, kad kaip komanda žinome, jog turime gerą ekipą“, – tikino specialistas.

Išskirtinio dėmesio iš Š.Jasikevičiaus susilaukė ir Rokas Jokubaitis. Būtent lietuvio pergalingi metimai rungtynių pabaigoje padovanojo pergalę katalonams.

„Rokas stipriai subrendo. Nebegalima sakyti, jog jis tik naudojasi susidariusia padėtimi komandoje – jis veda mus į pergalę“, – lietuvio progresu džiaugėsi treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.