EUROLYGA 2023

Z. Dragičius apie etapą „Žalgiryje“: „Nebūčiau pasirašęs sutarties dėl penkių minučių žaidimo paskutinėje Eurolygos komandoje“

„Jeigu man būtų pasakę, kad bus taip, būčiau net nevažiavęs“, – taip apie savo laikotarpį Kauno „Žalgirio“ ekipoje atsiliepė Zoranas Dragičius.

 Z. Dragičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Z. Dragičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2022, 12:48 PM, atnaujinta Jan 18, 2022, 4:48 PM

32-еjų metų veteranas jau prasidėjus sezonui Kauno ekipoje pakeitė vadovų neįtikinusį Emmanuelį Mudiay, tačiau jau po kelių sezonų pats slovėnas neįsitvirtinęs komandoje šią paliko.

„Pasitikėjimas manimi dingo be jokios priežasties. Apėmė jausmas, jog nesu reikalingas komandai ir nebesu jos dalis“, – kalbėdamas su portalo basketnews.lt žurnalistu Luku Malinausku teigė krepšininkas.

„Prisiminus ypatingai pačią pradžią, viskas buvo puiku, bet po to viskas pasikeitė. Galiausiai nebesupratau, koks buvo tikslas pasirašyti sutartį su manimi.

Mano galva, jeigu pasikvieti žaidėją, tai tu leidi jam žaisti ir duodi minučių. Jeigu būtų pasakę, kad taip bus, nebūčiau pasirašęs sutarties dėl penkių minučių žaidimo komandoje, kuri yra paskutinė Eurolygoje. Tikrai labai gerbiu „Žalgirį“ ir jo narius, tačiau tiesiog viskas nesusiklostė pagal mano lūkesčius“, – apie savo etapą „Žalgiryje“ basketnews.lt kalbėjo Z.Dragičius.

Eurolygoje slovėnas sužaidė 9 rungtynes, per kurias ant parketo vidutiniškai praleisdavo po 13,11 minučių pelnydavo po 3,9 taško, atkovodavo po 1,2 kamuolio, atlikdavo po 0,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 2,1 naudingumo balus.

Dabar Z.Dragičius grįžo į gimtąją šalį ir karjerą tęs Liublianos „Cedevita Olimpija“ ekipoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.