EUROLYGA 2023

Gretos išretėjo: „Žalgiris“ į Stambulą išvyko be traumuoto J. Strelnieko ir su trimis dublerių žaidėjais Trys iškrito dėl COVID-19

Kauno „Žalgiriui“ pergalė Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio etape kainavo dar vieno krepšininko praradimą. Antradienio rungtynėse šlaunies traumą patyrė Janis Strelniekas.

J.Strelniekas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
J.Strelniekas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2022, 9:29 AM, atnaujinta Jan 19, 2022, 11:03 AM

Latvis susižeidė ketvirtajame kėlinyje ir skausmo perkreiptu veidu paliko aikštelę.

Žalgiriečių ketvirtadienį išvykoje laukia Eurolygos 22-ojo turo dvikova su Stambulo „Fenerbahce“ klubu, į kurią J.Strelniekas neišvyko.

Kiek anksčiau antradienį tapo aišku, kad COVID-19 simptomus jaučiantys ir teigiamų testų rezultatų sulaukę Artūras Milaknis, Tai Websteris ir Paulius Jankūnas taip pat kurį laiką negalės rungtyniauti.

Praradus 4 pagrindinės sudėties krepšininkus ir po rankos traumos dar tik atsigaunant Regimantui Miniotui „Žalgiris“ Eurolygos kovoms registruos tris jaunimo ekipos žaidėjus.

Su komanda į Stambulą išvyko aštuoniolikmetis gynėjas Titas Sargiūnas, jo bendraamžis puolėjas Liutauras Lelevičius bei septyniolikmetis vidurio puolėjas Motiejus Krivas.

T.Sargiūnas su pagrindinės komandos marškinėliais jau buvo sužaidęs kelerias rungtynes bei buvo trumpam išbėgęs ant parketo ir antradienio KMT rungtynėse. Tuo tarpu L.Lelevičius ir M.Krivas, nors ir yra turėję treniruočių su vyresniais kolegomis, pastaruoju metu darbavosi dublerių ekipos gretose.

Eurolygos pirmenybėse yra registruotas ir dar vienas jaunasis žalgirietis Mantas Rubštavičius, tačiau šiuo metu jis gydosi čiurnos traumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.