EUROLYGA 2023

Ž. Urbonas negailėjo kritikos vienam iš savo auklėtinių: „Atvažiavo į kaimą žvaigždė, kuri nepasiruošusi“

Ketvirtadienį vykusiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse Žydrūno Urbono treniruojama Utenos „Uniclub Casino-Juventus“ (9/7) ekipa namuose 76:64 (21:13, 18:17, 20:15, 17:19) pranoko Klaipėdos „Neptūną“ (6/10).

Ž.Urbonas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Ž.Urbonas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2022, 7:54 AM

Po pirmosios pergalės kalendoriniais 2022 metais Utenos klubo strategas pasidžiaugė ilgai lauktu laimėjimu, tačiau pridūrė, kad jo auklėtiniai vis dar nėra optimalios formos.

„Pergalė visada yra smagu, bet mes žinome, kai galime žaisti. Šiandien dar nesužaidėme gerų rungtynių. Aš nežiūriu tik į tai, ar iškovojome pergalę, ar pralaimėjome – turime išgauti kokybę tiek puolime, tiek ir gynyboje“, – kalbėjo Ž.Urbonas.

45-erių krepšinio specialistas taip pat negailėjo kritikos ir komandos naujokui Adreianui Payne'ui.

„Taip, jis vis dar grybauja, bet tai jau atskira istorija. Jis dar nerodo savo žaidimo ir tai supranta. Kol kas jis negali būti toks, koks buvo anksčiau. Viena yra norėti, o kita – galėti. Bandome jį išnaudoti, tačiau jis dar nespėja.

A.Payne'as vis dar yra metus be žaidimo praktikos, bet trukdo ir požiūris – atvažiavo į kaimą žvaigždė, kuri nepasiruošusi“, – apie savo auklėtinį kalbėjo Ž.Urbonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.