EUROLYGA 2023

Citadele KMT finalo ketvertas jau čia pat: sirgalių laukia per 1500 prizų

Vasario 19-20 dienomis Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje nugriaudės laukiamiausia metų krepšinio šventė – Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto varžybos. Taurę į viršų Vilniuje kels tik viena komanda, bet šventėje bus gausiai apdovanoti ir sirgaliai. Žiūrovams per finalo dieną bus išdalinta per 1500 skirtingų prizų.

KMT finalinis ketvertas vyks vasario 19-20 dienomis Vilniuje.<br>LKL nuotr.
KMT finalinis ketvertas vyks vasario 19-20 dienomis Vilniuje.<br>LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2022, 1:46 PM

Citadele KMT finalų dieną šventinę nuotaiką sirgaliai jaus ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų – nuo pat pirmo žingsnio arenoje.

Vasario 20 dieną į areną atvykę žiūrovai turės progą iš čia išsinešti ne tik nepamirštamų emocijų, bet ir Lietuvos krepšinio lygos bei jos partnerių įsteigtų prizų.

Sirgaliams bus išdalinta daugiau nei 1500 dovanų, tarp kurių: „Citybee“ dovanų kuponai, vardiniai Domanto Sabonio marškinėliai su žaidėjo parašu, „Compensa“ draudimo paslaugų kuponai, sportiniai krepšiai, krepšinio atributika, sveikatos tyrimai, užkandžiai, specialūs Citadele KMT turnyro džemperiai, marškinėliai ir kita.

Gauti šiuos prizus labai paprasta – finalų dieną į areną atėjusiems žiūrovams bus dalinamos nutrinamos kortelės. Ją nutrynus iškart taps aišku, ar kortelė laiminga. Jei taip – sirgalius iškart žinos ir jam priklausančią dovaną ir ją galės atsiimti arenoje, specialiai tam įrengtoje vietoje.

Norintys tapti nepamirštamos krepšinio šventės dalimi dar gali suspėti įsigyti sparčiai tirpstančius bilietus.

Pusfinaliuose akis į akį stos dabartinis turnyro čempionas Kauno „Žalgiris“ su „Šiauliai-7Bet“ ekipa, taip pat šeimininkas Vilniaus „Rytas“ su Panevėžio „Lietkabeliu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?