EUROLYGA 2023

Visiškas dugnas Rusijos krepšinio čempionate – ant suolo susimušė Surguto klubo treneriai

Rusijos krepšinio antrojoje lygoje įvyko sunkiai suvokiamas konfliktas, kurio pagrindiniais veikėjais tapo ne varžovai, o vienos komandos...treneriai. Per rungtynes tarp Redos „Temp-SUMZ-UMNC“ ir Surguto „Universitet-Jugra“ komandų santykius aiškintis ant atsarginių žaidėjų suolo pradėjo treneris Artiomas Olchovas ir jo asistentas Olegas Tenas.

 Rusijos čempionate susimušė vienos komandos treneriai.<br> stop kadras
 Rusijos čempionate susimušė vienos komandos treneriai.<br> stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2022, 9:54 PM

Mačas artėjo į pabaigą ir buvo likę kovoti žaisti 38 sek. A.Olchovas, kuris kartu yra ir klubo generalinis vadybininkas, pradėjo priekaištauti O.Tenui.

Kol kas neaišku, ką pasakė A.Olchovas, tačiau neišlaikęs O.Tenas pabandė kaip reikiant smogti pagrindiniam strategui į veidą. Smūgis ne itin pavyko, nors ir pasiekė A.Olchovo veidą.

Abu įsismarkavusius trenerius apramino žaidėjai ir administracijos darbuotojai.

Po šio incidento teisėjai skyrė Surguto klubo atsarginių žaidėjų suolui techninę pražangą ir Redos klubas realizavo baudas bei dėl šios priežasties laimėjo 85:81.

Po mačo „Universitet-Jugra“ paskelbė pranešimą, jog pradėjo vidinį tyrimą

„Klubas apgailestauja dėl tokio specialisto elgesio ir pradėjo vidinį tyrimą. Olegas Tenas nušalintas nuo darbo komandoje. „Universitet-Jugra“ planuoja pasimatyti su aistruoliais, kurie treneriams ir žaidėjams galės užduoti rūpimus klausimus“, – rašoma oficialiame laiške.

Rusijos žiniasklaida primena, jog A.Olchovas ne pirmąkart įsivelia į muštynes – jis dar būdamas žaidėju yra susimušęs su „Universitet-Jugra“ tuomet treniravusio jo tėvu ir apginti strategą siekusiu sirgaliumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.