EUROLYGA 2023

Krepšinio trenerės apranga įsiutino amerikiečius: „Atrodo, kad ji atėjo į striptizo klubą“

JAV krepšinio bendruomenėje kilo didžiulis nepasitenkinimas dėl Teksaso „A&M“ universiteto moterų komandos trenerio asistentės Sydney Carter pasirinktos... aprangos.

 S.Carter.<br> Texas A&amp;M Women's Basketball twitter nuotr.
 S.Carter.<br> Texas A&amp;M Women's Basketball twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2022, 5:28 PM

Su šviesiais, išsiskiriančiais rūbais, įvairiausiais aukštakulniais į rungtynes ateinanti S.Carter nė iš tolo neprimena įsivaizduojamo trenerio ar trenerės įvaizdžio.

Visgi, skandalas kilo kai „A&M“ komandos trenerės asistentė į rungtynes prieš „Kentucky“ universitetą atėjo su rožinėmis odinėmis kelnėmis ir rožiniais aukštakulniais. Tokia trenerės uniforma įsiutino ne vieną konservatyvesnį krepšinio žiūrovą.

„Atrodo, kad ji atėjo į striptizo klubą, o ne treniruoti krepšinio komandos“, – rašė vienas „twitter’ vartotojas.

„Nenorėčiau pamatyti savo dukros vilkint tokią pačią aprangą“, – piktinosi kitas amerikietis.

S.Carter sureagavo į tokią jai skirtą kritiką pasiųsdama aiškią žinutę.

„Ačiū visiems už jūsų palaikymą ir gražius žodžius per pastarąsias dienas. Būdama juodaodė moteris trenerė, aš prisiimu garbę parodydama, jog žmonės, kurie atrodo kaip aš neturi sumažinti savo skleidžiamos šviesos, dėl kitų žmonių, kurių nuomonė niekada ir nerūpėjo.

Aš ir toliau be jokių atsiprašymų būsiu savimi, sugersiu spaudimą ir parodysiu, jog juodaodės moterys galime išlaikyti savo savitumą net ir dirbdamos darbą aukštame lygyje“, – savo socialiniuose tinkluose rašė S.Carter.

Pats „A&M“ laikosi trenerės pusėje ir ją skatina toliau išlikti savimi. S.Carter palaikymo sulaukė ir iš kitų JAV garsenybių, o bene didžiausia jų – reperė Nicki Minaj, kuri po trenerės nuotrauka pakomentavo: „LEISK JIEMS ŽINOTI“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.