EUROLYGA 2023

„Barcelona“ skris į Rusiją – Šaras neramus: „Esu susirūpinęs dėl karo, nes jis vyksta šalia mano tėvynės“

Ketvirtadienio popietę dar nebuvo aišku, ar Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa, kurioje rungtyniauja ir Rokas Jokubaitis, šią savaitę žais dvejas Eurolygos rungtynes Rusijoje.

Š.Jasikevičius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2022, 2:58 PM, atnaujinta Feb 24, 2022, 3:04 PM

Vis dėlto, pasak Ispanijos naujienų portalo „Mundo Deportivo“, Eurolyga nusprendė įjungti „žalią šviesą“ ir teigė, kad turnyro tvarkaraštis nesikeis ir rungtynės vyks pagal jų numatytą tvarką.

„Barcelona“ ketvirtadienio pavakarę sparnus į Rusiją, kurioje šią savaitę susigrums su Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Maskvos CSKA komandomis.

Prieš artėjančias dvikovas Rusijoje Katalonijos ekipos treneris Š.Jasikevičius neslėpė susirūpinimo dėl padėties Ukrainoje.

„Esu susirūpinęs dėl karo, nes jis vyksta šalia mano tėvynės. Turime laikytis toliau nuo politikos, tikiuosi, kad viskas baigsis greitai, o tai nepareikalaus žmonių aukų. Nerimauja visi, tarp jų ir aš“, – Ispanijos žiniasklaidai prieš skrydį kalbėjo Š.Jasikevičius.

Eurolygoje šiame sezone Rusijai atstovauja Maskvos CSKA, Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Kazanės „Uniks“.

Šaro kariauna penktadienį išvykoje turėtų stoti į kovą prieš „Zenit“, o sekmadienį „Barcelona“ krepšininkų lauktų CSKA iššūkis.

Lrytas.lt primena, kad ketvirtadienio rytą Rusijos karinės pajėgos pradėjo Ukrainos puolimą net iš trijų frontų. Visą svarbiausią informaciją apie tai galite sekti paspaudę ant šios nuorodos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“