EUROLYGA 2023

Po karo paskelbto Ukrainoje – reakcija Šiauliuose: krepšinio rungtynės su Rusijos klubu neįvyks

Penktadienį Šiaulių „Šiauliai-7bet“ ekipa namuose turėjo žaisti ENBL krepšinio turnyro rungtynes su Krasnojarsko „Jenisej“ klubu, tačiau šios rungtynės neįvyks.

Antanas Sireika<br>G.Šiupario nuotr.
Antanas Sireika<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2022, 11:42 AM, atnaujinta Feb 24, 2022, 3:09 PM

„Rusijos Federacijai pradėjus karinę operaciją prieš Ukrainą, klubo dalininkų sprendimu atšaukiamos penktadienį Šiauliuose turėjusios įvykti Šiaurės Europos krepšinio lygos (ENBL) turo rungtynės tarp „Šiaulių-7bet“ ir Krasnojarsko „Jenisej“.

„Griežtai smerkiame Rusijos veiksmus Ukrainoje, todėl šįryt aptarėme susiklosčiusią situaciją su klubo dalininkais ir miesto meru Artūru Visocku.

Tuo pačiu kreipėmės į pačią lygą, į Lietuvos krepšinio federaciją, tikėjomės gauti ir Užsienio reikalų ministerijos gaires, kaip elgtis šiuo metu, tačiau ilgai laukti negalėjome ir sprendimus, esant tokiai situacijai, priėmėme nedelsiant dar ryte.

Miesto mero ir klubo dalininkų žinutė yra trumpa – rungtynių organizuoti ir žaisti jokiais būdais negalime, jos yra atšaukiamos“, – teigė „Šiaulių“ krepšinio klubo valdybos pirmininkas Artūras Nacickas.

Dėl bilietų grąžinimo klubas krepšinio gerbėjus klubas prašo kreiptis į bilietų platintoją „Ticketmarket“,- rašoma komandos pranešime.

Lrytas.lt primena, kad ankstyvą ketvirtadienio rytą Rusijos karinės pajėgos pradėjo Ukrainos puolimą net iš trijų frontų. Visą svarbiausią informaciją apie tai galite sekti paspaudę ant šios nuorodos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.