EUROLYGA 2023

„Barcelona“ dvikovoje su „Žalgiriu“ kausis vilkėdama ypatingus marškinėlius

Penktadienį į Eurolygos mūšį Kaune stos vietos „Žalgirio“ ir „Barcelona“ krepšininkai. Reaguodamos į pastarųjų savaičių įvykius Ukrainoje abi komandos nusprendė savotiškai siųsti pasauliui žinutę apie vykstančius karinius veiksmus.

Katalonijos klubo strategas Š.Jasikevičius.<br>Scanpix/AFP nuotr.
Katalonijos klubo strategas Š.Jasikevičius.<br>Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2022, 4:47 PM, atnaujinta Mar 11, 2022, 4:48 PM

Likus kelioms valandoms iki rungtynių pradžios „Barcelona“ savo socialinėje erdvėje pasidalino naujieną, kad rungtynėse su „Žalgiriu“ Katalonijos klubo žaidėjai vilkės marškinėlius ant kurių yra užrašyta: „Sustabdykite karą“.

Tuo metu „Žalgiris“ savo palaikymą Ukrainai išreikš apskritai pakeisdamas marškinėlių spalvą. Vietoje įprastų žaliai-baltų aprangų Kauno klubas penktadienį vilkės mėlynai-getonai nudažytus marškinėlius.

„Žalgirio“ ir „Barcelona“ dvikova – 20 val.

Ketvirtadienio (vasario 24 d.) ankstų rytą Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui įsakius pradėti karą, Ukrainą puolė rusų pajėgos.

Rusijos įsiveržimas į nepriklausomą kaimyninę valstybę jau pareikalavo tūkstančių gyvybių. Vakarų pasaulis pasmerkė tokį V.Putino elgesį ir ėmėsi itin griežtų sankcijų prieš šalį agresorę Rusiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.