EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ arenoje – Th. Walkupo sugrįžimas ir KMT taurės ekspozicija

Kauno „Žalgirio“ komanda dar vieną dvigubą Eurolygos savaitę pradeda antradienį „Žalgirio“ arenoje rungtynėmis su Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkais.

 Kauno „Žalgirio“ komanda dar vieną dvigubą Eurolygos savaitę pradeda rungtynėmis su Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkais.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Kauno „Žalgirio“ komanda dar vieną dvigubą Eurolygos savaitę pradeda rungtynėmis su Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkais.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2022, 6:10 PM, atnaujinta Mar 15, 2022, 6:15 PM

Praėjusią savaitę neįtikėtinomis emocijomis per rungtynes su „Barcelona“ mėgavosi daugiau nei 12 tūkst. „Žalgirio“ arenoje susirinkusių žiūrovų.

Jie išvydo ne tik įspūdingą žalgiriečių pergalę prieš Eurolygos lyderius, bet ir galėjo pasimėgauti įvairiomis pramogomis, kurių Nemuno saloje netruks ir šią savaitę.

Per praėjusias rungtynes debiutavęs orientacinis žaidimas sulaukė nemenko susidomėjimo, o dabar pasitiks su atnaujintomis užduotimis. Tiek pirmame, tiek trečiame „Žalgirio“ arenos aukšte sėkmingai užduotis įvykdę sirgaliai sulauks prizų, kuriuos įsteigė „Žalgirio“ partneriai.

Tradiciniu tapęs buvusių Kauno „Žalgirio“ krepšininkų pagerbimas Nemuno salos neaplenks ir antradienio vakarą, kadangi Kaune lankysis trejus metus čia praleidęs Thomas Walkupas.

Jam atminimo dovana bus įteikta prieš komandų pristatymą.

O atvykstant į rungtynes Kauno „Žalgirio“ gerbėjai galės pasimėgauti ir nusifotografuoti prie Karaliaus Mindaugo taurės, kuri bus eksponuojama prie pirmojo aukšto pagrindinio įėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.