EUROLYGA 2023

Po saldžios pergalės – Šaro reikalavimai: „Barcelona“ strategas iškėlė pagrindinius komandos tikslus

„Kaip „Barcelona“ treneris žinau, kad po emocingos pergalės Karaliaus taurėje visada gali ateiti nuosmukis. Dabar jaučiu, kad einame teisingu keliu, kad atgautume savo formą“, – po užtikrintos pergalės Ispanijos krepšinio pirmenybėse kalbėjo „Barcelona“ strategas Šarūnas Jasikveičius.

Š.Jasikevičius (dešinėje) džiaugėsi auklėtinių darbu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius (dešinėje) džiaugėsi auklėtinių darbu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2022, 11:48 AM

Trečiadienį baskų krašte vykusiose rungtynėse Šaro auklėtiniai 96:77 (22:16, 20:15, 25:21, 29:25) pranoko vietos „Baskonia“ ekipą, kuriai atstovauja Tadas Sedekerskis ir Rokas Giedraitis.

Lietuvišką iššūkį įveikęs 46-erių krepšinio specialistas džiaugėsi savo auklėtinių charakteriu bei kalbėjo apie tolimesnius „Barcelona“ planus.

„Turime laimėti visas reguliariojo sezono rungtynes – nesvarbu, kur žaistume – Europoje ar vietos čempionate, turime būti pirmi turnyrinėje lentelėje. Tai yra „Barcelona“.

Norime laimėti reguliariuosius čempionatus ir įgyti namų aikštės pranašumus. Keliame sau aukštus reikalavimus, kad galėtume laimėti viską.

Šį vakarą Rolandas Smitas pasirodė solidžiai gynyboje, jis demonstravo gerą kovingumą. Gerai gynyboje rungtyniavo ir Segi Martinezas.

Rungtyniaujame dažnai, todėl neturime itin daug laiko klaidų taisymui, su vaikinais apie viską dažnai pasikalbu individualiai“, – samprotavo lietuvis.

Šiuo metu „Barcelona“ su 18 pergalių rikiuojasi antroje Ispanijos krepšinio pirmenybių turnyrinės lentelės vietoje, bet yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau už čempionate pirmaujančią Madirdo „Real“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.