EUROLYGA 2023

Karjeros kryžkelėje atsidūręs Marius Grigonis pluša „Žalgirio“ arenoje

Maskvos CSKA klubą dėl Rusijos sukelto karo Ukrainoje palikęs Marius Grigonis grįžo į Lietuvą, o sportinę formą palaiko Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Marius Grigonis.<br>zalgiris.lt nuotr.
Marius Grigonis.<br>zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2022, 10:47 AM

Lrytas.lt žiniomis, 27-erių krepšininkas jau beveik mėnesį reguliariai sportuoja kauniečių sporto bazėje, esančioje Nemuno saloje.

Akyli „Žalgirio“ sirgaliai žaidėją galėjo išvysti ir Eurolygos rungtynėse Kaune, kuriose M.Grigonis taip pat lankėsi. Tiesa, gynėjas mačą su „Barcelona“ stebėjo iš VIP ložės.

Kol kas nėra aišku, kaip klostysis vieno geriausių Lietuvos krepšininkų karjera. Tikėtina, kad į CSKA lietuvis nebegrįš, tad jam teks ieškotis naujos ekipos.

Sezono pradžioje M.Grigonį kamavo nugaros traumos, tačiau vėliau pavyko jas išsilaižyti, o tuo pat metu pradėjo gerėti žaidėjo sportinė forma. Vis dėlto Rusijos karas Ukrainoje vėl sujaukė Lietuvos rinktinės žaidėjo sezoną.

Kiek anksčiau krepšininkas yra viešai teigęs, kad nežino, ar rudenį padės rinktinei Europos krepšinio čempionate, nes nori pilnai išsigydyti visas traumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.