EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius išreiškė užuojautą nuo teroristinio išpuolio Tel Avive nukentėjusioms šeimoms

Ketvirtadienį Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ namų Eurolygos rungtynėse 80:104 nusileido Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkams.

Š. Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š. Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2022, 12:11 PM

Visgi, po rungtynių Š.Jasikevičius dėmesį skyrė ne rungtynėms, o tą pačią dieną Tel Avive įvykusiam teroristiniam išpuoliui.

„Tikriausiai girdėjote apie šiuos siaubingus dalykus, vykstančius dabar Tel Avive. Prieš kalbėdami apie krepšinį pirmiausiai noriu išreikšti giliausią užuojautą šeimoms, kurios kenčia nuo to. Akivaizdu, kad tai man labai ypatinga vieta per visus ten praleistus metus. Tai tikrai liūdna.

Nepamenu, kada paskutinį kartą kažkas panašaus nutiko Tel Avive. Daugelis žmonių kalba apie padėtį Artimuosiuose Rytuose, bet man tai visada buvo viena saugiausių vietų gyventi ir ten turėti gerą gyvenimą, normalų gyvenimą.

Dar kartą labai gailiuosi dėl to, kas atsitiko. Tikiuosi, kad visiems, kas turi galimybę išgyventi viskas bus gerai“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

Š.Jasikevičius Tel Avivo „Maccabi“ klube rungtyniavo 2003-2005 metais ir iškovojo du Eurolygos trofėjus.

Per šaudymo išpuolį Izraelio Tel Avivo miesto centre ketvirtadienį žuvo mažiausiai du žmonės ir dar aštuoni buvo sužeisti .

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.