EUROLYGA 2023

NBA regi neeilinį įvykį: to lygos istorijoje dar nebuvo

NBA skaičiuoja paskutiniąsias dienas iki atkrintamųjų varžybų starto. Kai kurios komandos jau yra ramios – jos yra užsitikrinusios vietą abiejų konferencijų stipriausiųjų aštuntuke, o kitoms dėl šios pozicijas dar reikės paprakaituoti. Vis dėlto atkrintamųjų varžybų dėlionėje lieka vis mažiau klubų, ne išimtimi tapo ir „San Antonio Spurs“.

„Lakers“ lyderiai – L.Jamesas ir A.Davisas.<br>AP/Scanpix nuotr.
„Lakers“ lyderiai – L.Jamesas ir A.Davisas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2022, 10:07 AM

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Teksaso klubas išvykoje 103:113 nusileido Jono Valančiūno atstovaujamai „New Orleans Pelicans“ ekipai ir baigė savo pasirodymą šiame NBA sezone.

Dar anksčiau lagaminus susikrovė ir kitos legendinės komandos „Los Angeles Lakers“ krepšininkai – jie net neprasibrovė į lygos įkrintamųjų varžybų turnyrą.

Už atkrintamųjų borto likusios „Spurs“ ir „Lakers“ ekipos – neeilinis įvykis NBA istorijoje. Apskritai tai buvo pirmas kartas nuo NBA ir ABA lygų susijungimo (1976 metai), kai į Vakarų konferencijos aštuntuką neprasibrovė nė viena iš šių komandų.

Tragiškai sezono pabaigą sužaidęs Los Andželo klubas sezoną užbaigė 11-oje Vakarų konferencijos turnyrinės lentelės vietoje.

Tuo metu „Spurs“ pranokusi „Pelicans“ jau galanda ginklus lemiamam mūšiui dėl vietos stipriausiųjų aštuntuke – naktį iš penktadienio į šeštadienį J.Valančiūno klubas susigrums su „Los Angeles Clippers“ krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.