EUROLYGA 2023

„Bayern“ charakterį pabrėžęs Š. Jasikevičius tiki „Barcelona“ galimybėmis išlipti iš duobės: „Vaikinai bus pasiruošę“

Antradienį startuojančiose Eurolygos atkrintamosiose varžybose savo kelią finalinio ketverto link pradės Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“, kurioje rungtyniauja Rokas Jokubaitis.

Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
A.Trinchieri.<br>G.Bitvinsko nuotr.
A.Trinchieri.<br>G.Bitvinsko nuotr.
A.Trinchieri.<br>G.Bitvinsko nuotr.
A.Trinchieri.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2022-04-19 11:02

Pirmąją vietą reguliariajame sezone užėmęs Katalonijos klubas serijoje iki trijų pergalių susigrums su aštuntąją vietą užėmusia Miuncheno „Bayern“ komanda.

Prieš artėjantį pirmąjį serijos mūšį „Barcelona“ treneris Š.Jasikevičius prakalbo apie komandos psichologinę būklę – į kovą su „Bayern“ katalonai stos po dviejų pralaimėjimų iš eilės Ispanijos krepšinio čempionate.

„Turime pasitikėjimo savimi, labai sunku jį prarasti. Niekada nėra malonu žaisti blogai, nėra malonu patirti pralaimėjimą, bet esu įsitikinęs, kad vaikinai bus pasiruošę. Praėjusiose rungtynėse (pralaimėjimas Ispanijos pirmenybėse) turėjome gerą nusiteikimą, bet nebepataikėme metimų. Antradienį laukia kita diena, mes tikime savo komanda“, – samprotavo 46-erių krepšinio specialistas.

„Barcelona“ ir „Bayern“ Eurolygos reguliariojo sezono metu susigrūmė du kartus ir abu kartus pergalę šventė Šaro kariauna (80:72, 71:66).

Kalbėdamas apie savo varžovus lietuvis gyrė priešininkų charakterį bei fiziškumą.

„Žaisime prieš komandą, kuri pasižymi kantrumu. Jie naudoja savo fiziškumą, turėsime atkreipti dėmesį į ankstesnes rungtynes. Jose bavarai buvo solidūs, tai labai daug charakterio turinti komanda“, – teigė „Barcelona“ strategas.

Pirmąsias dvejas serijos rungtynes „Barcelona“ žais savo žiūrovų akivaizdoje. Prieš pirmąją dvikovą Š.Jasikevičius pakvietė komandos sirgalius aktyviai palaikyti Katalonijos klubą „Palau Blaugrana“ arenoje.

„Tikimės, kad šioje arenoje turėsime puikius vakarus. Būtų neteisinga negerbti „Bayern“. Šiuo sezono momentu mums reikia savo sirgalių, tikiuosi, kad „Palau“ bus visiškai pilnutėlė“, – kvietė treneris.

Tuo metu Miuncheno „Bayern“ strategas Andrea Trinchieri antrus metus iš eilės atvedė Bavarijos ekipą į Eurolygos atkrintamąsias varžybas. Šį kartą specialisto iš Italijos lauks itin stipri Šaro išrikiuota kariauna.

Prieš pirmąjį mačą „Bayern“ treneris prakalbo apie savo priešininkų pajėgumus.

„Jei jie ir mes žaisime gerai – laimės jie. Jei jie žais gerai, o mes – puikiai, jie vis tiek gali laimėti. Jie yra pirmoji, o mes aštuntoji komanda. Mums trūksta kai kurių žaidėjų, bet mes kovojame, mes šliaužiame. Dabar turime galvoti apie vienerias rungtynes“, – samprotavo A.Trinchieri.

Pirmoji „Barcelona“ ir „Bayern“ Eurolygos atkrintamųjų varžybų dvikova vyks antradienį, 22 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.