EUROLYGA 2023

Apie permainas „Žalgiryje“ prakalbęs Šaras įvertino K. Maksvytį ir rokiruotes ekipoje: „Šitie dalykai nesmagūs“

Šarūnas Jasikevičius ir jo treniruojama „Barcelona“ ekipa toliau skiria dėmesį Eurolygos atkrintamųjų varžybų kovoms. Trečiadienį Šaro auklėtiniai stos į antrąją serijos iki trijų pergalių dvikovą su Miuncheno „Bayern“ ekipa. Savo tikslo iškovoti Eurolygos titulą toliau tebesiekiantis 46-erių krepšinio specialistas nepamiršta ir Kauno. Lietuvis atidžiai stebi šiuo metu „Žalgirį“ purtomas permainas.

K.Maksvytis ir Š.Jasikevičius.<br>LKL ir lrytas.lt nuotr. koliažas.
K.Maksvytis ir Š.Jasikevičius.<br>LKL ir lrytas.lt nuotr. koliažas.
Š.Jasikevičius.<br>ZP/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>ZP/Scanpix nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 21, 2022, 11:41 AM

Apie jas Š.Jasikevičius savo nuomone pasidalino šiuo metu Barselonoje viešinčiam „BasketNews“ krepšinio naujienų grupės žurnalistui Donatui Urbonui.

Šaras įvertino „Žalgirio“ sprendimą prie komandos vairo kviesti Lietuvos rinktinės strategą Kazį Maksvytį. Tiesa, „Barcelona“ strategas liko kiek nusivylęs šios žinios ištransliavimu.

Naujiena, kad darbėniškis taps naujuoju Kauno ekipos treneriu pasirodė dar ekipą treniruojant slovėnui Jure Zdovcui. Tai pasak Šaro, nėra itin smagi žinia.

„Tie momentai, kai visi sužino naują trenerį, o J.Zdovcas dar yra treneris, yra įdomūs. Kažkiek ir dėl draugo nesmagu. Bet iš kitos pusės, logiškas ėjimas“, – D.Urbonui kalbėjo Š.Jasikevičius.

„Barcelona“ strategas negailėjo šiltų žodžių šviežiai prie „Žalgirio“ vairo stojusiam K.Maksvyčiui.

„Komanda bando reaguoti į susidariusią situaciją dėl sezono. Aišku, jis prastas. Dėl Kazio, manau, viskas buvo ir taip aišku. Sugrįžtame į laikus, kai rinktinės treneris treniruoja ir „Žalgirį“, kaip geriausią Lietuvos komandą. Geras logiškas sprendimas.

Kur tik nuėjo, Kazys darė gerą darbą. Visur buvo geri rezultatai, visi liko patenkinti. Nemanau, kad reikėtų dvejoti dėl jo galimybių.

Manau, jis pats supranta, kad gali susitvarkyti su užduotimis rinktinėje ir „Žalgiryje“. Viskas gerai. Kol tai suderinta su federacija, man atrodo viskas gerai“, – naujuoju „Žalgirio“ ėjimu pasidžiaugė Šaras.

K.Maksvytis – trečiasis Kauno „Žalgirio“ treneris šiame Eurolygos sezone. Anot Š.Jasikevičiaus, šis skaičius ne itin puošia Kauno ekipą.

„Man šitie dalykai nesmagūs visų trenerių atžvilgiu“, – D.Urbonui samprotavo Šaras.

Antroji „Barcelona“ ir „Bayern“ ekipų akistata vyks ketvirtadienį, 21 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.