EUROLYGA 2023

Po „Virtus“ žvaigždžių pamokų – N. Čanako priekaištai: pirštu dūrė į rungtynes nulėmusį faktorių

Panevėžio „Lietkabelis“ baigė savo pasirodymą Europos taurės varžybose. Trečiadienį Bolonijoje vykusioje dvikovoje Nenado Čanako auklėtiniai 67:75 nusileido vietos „Virtus“ ir neįveikė turnyro aštuntfinalio barjero.

N.Čanakas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
N.Čanakas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-21 07:19

Galingu spurtu rungtynes pradėję panevėžiečiai vėliau pasinėrė į klaidų sūkurį. Tuo pasinaudojusios „Virtus“ žvaigždės greitai perėmė iniciatyvą ir į priekį nurūko dviženkliu pranašumu.

Pasiduoti nenorėjęs „Lietkabelis“ vis sugebėdavo sumažinti atsilikimą ir priartėti prie varžovų, bet paskutiniam ir lemiamam šturmui pritrūko jėgų – į Europos taurės ketvirtfinalį žengė „Virtus“.

Pasibaigus dvikovai ir tarptautiniam Panevėžio klubo sezonui N.Čanakas aštuntfinalio mūšyje pasigedo savo auklėtinių agresyvumo.

„Sveikinimai „Virtus“ ekipai. Visų rungtynių metu padarėme per daug klaidų. 22 klaidos tokiose rungtynėse yra per daug.

Kažkodėl nebuvome agresyvūs, o per pirmąją rungtynių pusę nemetėme nė vienos baudos. Turint tokius skaičius laibai sunku laimėti prieš Boloniją.

Dar kartą sveikinu „Virtus“ ir linkiu šiai komandai sėkmės“, – pasibaigus rungtynėms kalbėjo krepšinio specialistas iš Serbijos.

Europos taurės ketvirtfinalyje Bolonijos klubas susidurs su staigmeną pirmajame atkrintamųjų varžybų etape pateikusiu Ulmo „Ratiopharm“ klubu.

Vokietijos ekipa Europos taurės aštuntfinalyje sau už nugaros paliko galingiausią A grupės reguliariojo sezono komandą Badalonos „Joventut“.

Lrytas.lt primena, kad pasirodymą Europos taurėje trečiadienį netikėtai užbaigė ir dar viena turnyro favoritė Belgrado „Partizan“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.