EUROLYGA 2023

A. Trinchieri džiaugsmas po pergalės: žaidėme gerai, nors ir žaidėjai susitraumuodavo kas dvi minutes

Miuncheno „Bayern“ klubas pateikė kol kas vieną iš didžiausių Eurolygos atkrintamųjų varžybų sensacijų. Ketvirtadienį Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje 90:75 pranoko Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą „Barcelona“ ekipą ir išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą – 1:1.

A.Trinchieri.<br>G.Bitvinsko nuotr.
A.Trinchieri.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2022, 9:05 AM

Bavarams ši pergalė tapo dar saldesnė, nes ją iškovojo be būrio pagrindinių žaidėjų. Pastaruoju metu „Miuncheno“ ekipa susidūrė su traumų problemomis, o jų neišvengė ir pergalingai pasibaigusiose ketvirtadienio rungtynėse.

Vis dėlto nepaisydami visų negandų „Bayern“ krepšininkai visiškai kontroliavo reikalus Katalonijos sostinėje ir iškovojo pelnytą pergalę, kuri jiems leido perimti namų aikštės pranašumą.

Po iškovoto laimėjimo A.Trinchieri neskubėjo skraidyti padebesiais, bet pasidžiaugė, kad pavyko nugalėti geriausią Eurolygos reguliariojo sezono komandą.

„Labai didžiuojuosi savo auklėtiniais ir komandos organizacija. Mūsų namuose tikrai lauks dvejos rungtynės.

Džiaugiuosi dėl vaikinų. Jie žaidė puikiai nepaisant visų mus persekiojančių negandų – ryte vienas iš žaidėjų turėjo operaciją, kiti krepšininkai šio vakaro rungtynėse traumas patirdavo kas dvi žaidimo minutes, bet mes tai padarėme.

Mes per 15 dienų Ispanijoje sugebėjome nugalėti tiek „Real“, tiek ir „Barcelona“. Tai labai svarbi akimirka mūsų organizacijai.

Patekdamas į atkrintamąsias varžybas visada turi atiduoti visas jėgas. Mes žaidėme prieš geriausią komandą, prieš geriausią trenerį, prieš geriausią sistemą. Tai – didelis iššūkis.

Pirmose rungtynėse bandėme kabintis, bet to mums neužteko. Šį kartą pasiekėme savo lygi. Vis dėlto išlieku realistu ir puikiai suprantu, kad dar niekas nėra laimėta ir „Barcelona“ jau buvo patekusi į tokią situaciją“, – samprotavo A.Trinchieri.

Trečiosios serijos rungtynės Miunchene bus žaidžiamos balandžio 27-ąją

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.