EUROLYGA 2023

Po patirtos nesėkmės E. Atamanas pokštavo: „Puiki atmosfera, bet Stambule ji bus trigubai geresnė“ E. Messina: ši serija jau baigta

Ergino Atamano treniruojama Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa nepasinaudojo galimybe padvigubinti savo pranašumą ketvirtfinalio serijoje. Ketvirtadienį Milane vykusioje dvikovoje Eurolygos čempionai 66:73 nusileido vietos „Olimpia“ krepšininkams.

E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2022, 10:05 AM, atnaujinta Apr 22, 2022, 10:43 AM

Po šios Turkijos klubo nesėkmės serijos iki trijų pergalių rezultatas tapo lygus – 1:1.

Nors „Anadolu Efes“ ir patyrė nesėkmę, tačiau vyriausiasis komandos treneris E.Atamanas pokštavo ir neslėpė šypsenos savo veide.

„Serijos rezultatas – 1:1. Puiki atmosfera, tačiau dabar pamatysime Stambulo atmosferą. Ji bus daug geresnė nei ši.

Milanas žaidė puikias rungtynes, o paskutinėse keliose minutėse mes padarėme per daug klaidų. Sveikinimai. Pasikartosiu – puiki atmosfera, bet Stambule ji bus dvigubai, o gal ir trigubai geresnė“, – samprotavo krepšinio specialistas iš Turkijos.

Tuo metu pergalę nuskynęs „Olimpia“ strategas Ettore Messina pasidžiaugė auklėtinių demonstruotu žaidimu, bet liūdnai atsiduso kalbėdamas apie tolimesnę serijos ateitį – Milano klubą stipriai išretino traumos.

„Labai didžiuojuosi auklėtiniais, kad nepaisant traumų mes vis tiek iškovojome pergalę. Buvo puiki atmosfera, ačiū sirgaliams, jie svariai prisidėjo prie šios pergalės.

Bet viską matote patys – treneris E.Atamanas šypsosi, jis net nėra liūdnas. Jis puikiai supranta, kad tai šios serijos pabaiga. Likusią seriją mes turėsime žaisti be keturių, o gal ir penkių žaidėjų.

Norime laimėjimu, o tada jau galvosime apie artėjančias rungtynes“, – atsiduso E.Messina.

Trečiosios serijos rungtynės Stambule vyks balandžio 26-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.