EUROLYGA 2023

Sh. O'Nealas prakalbo apie norą treniruoti „Lakers“, bet tam iškėlė ne vieną sąlygą

Po blogai susiklosčiusio NBA sezono „Los Angeles Lakers“ nusprendė pasukti skirtingais keliais su komandos strategu Franku Vogelu. Atsilaisvinus trenerio kėdei savo kandidatūrą į šį postą pasiūlė ir Kalifornijos klubo legenda, buvęs krepšininkas Shaquille'as O'Nealas.

Shaquille'as O'Nealas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Shaquille'as O'Nealas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2022, 12:29 PM

Šiuo metu apžvalgininku dirbantis 50-metis keturiskart NBA čempionas juokavo, kad su malonumu pradėtų trenerio karjerą. Tiesa, garsusis „Lakers“ vidurio puolėjas juokavo, kad tą darytų tik su viena sąlyga.

„Aš sutikčiau treniruoti „Lakers“, jei jie man pasiūlytų 4 metų kontraktą, o už vienerius metus mokėtų po 25 mln. JAV dolerių“, – „The Big Podcast With Shaq“ tinklalaidėje kalbėjo Sh.O'Nealas.

Shaq'as „Los Angeles Lakers“ ekipoje iš viso praleido aštuonerius savo karjeros metus. Vilkėdamas violetinės bei aukso spalvomis papuoštą aprangą jis tris kartus tapo NBA čempionu. Dar vieną titulą krepšininkas pridėjo atstovaudamas „Miami Heat“ klubui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.