EUROLYGA 2023

Graikijos pragarą išgyvenęs S. Obradovičius po pergalės ragino kalbėti ne tik apie M. Jamesą G. Bartzokas: varžovus lydėjo sėkmė

Daugiau nei 10 tūkst. aistringai Pirėjo „Olympiakos“ ekipą palaikiusių graikų savo komandos žaidėjų neįkvėpė – Graikijos krepšinio milžinas antrose Eurolygos ketvirtfinalio rungtynėse 72:96 neprilygo Donato Motiejūno atstovaujamam „Monaco“ klubui.

M.Jamesas ir S.Obradovičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
M.Jamesas ir S.Obradovičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2022, 10:08 AM, atnaujinta Apr 23, 2022, 10:10 AM

Serijos rezultatas tapo lygus 1:1, o dabar artimiausios dvejos dvikovos vyks Monako kunigaikštystės tvirtovėje.

Penktadienį bedantė puolime buvusi „Olympiakos“ pati nesulaikė svečių puolimo, o jį įkvėpė galingas lyderio Mike'o Jameso pasirodymas.

31-erių 185 cm ūgio gynėjas į priešininkų krepšį įmetė 23 taškus.

Po pergalingai pasibaigusios dvikovos „Monaco“ strategas Saša Obradovičius pasidžiaugė savo auklėtinių padarytomis išvadomis bei ragino atkreipti dėmesį ne tik į M.Jamesą, bet ir kitus pergalę nukalusius krepšininkus.

„Priešingai nei pirmose rungtynėse buvome visiškai kitaip pasiruošę psichologiškai. Nuo pat pirmosios minutės žinojome, ko norime. Daug geriau gynėmės, o tai suteikia galimybę bėgti ir būti rezultatyviems puolime.

Daug ko pasimokėme iš pirmųjų rungtynių – prisitaikėme prie atmosferos ir žaidėme protingiau. Puolime surasdavome gerus sprendimus, o gynyboje – tinkamai stabdėme varžovų lyderius.

Tai buvo puiki komandinė pergalė. Visi kalba apie Mike'ą Jamesą, bet ir kiti vaikinai buvę aplink jį įnešė didelį indelį į šį laimėjimą.

Didžiulė pergalė, tikiuosi, kad būsime pasiruošę trečiajai serijos dvikovai, kuri gali tapti lemtinga“, – samprotavo krepšinio specialistas iš Serbijos.

Tuo metu „Olympaikos“ strategas Georgios Bartzokas kalbėjo lakoniškai.

„Tai nebuvo mūsų vakaras. Tuo metu varžovai pataikė daug sunkių metimų, ypač besibaigiant atakai skirtam laikui. Mes per daug nervinomės, bet dar sugrįšime. Kitose rungtynėse būsime geresni“, – teigė graikas.

Trečiosios serijos rungtynės Monake bus žaidžiamos balandžio 27-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.