EUROLYGA 2023

A. Trinchieri nujaučia, kaip žais Šaro ekipa, pastarasis pasakė, kas lems rungtynių nugalėtoją

Eurolygos ketvirtfinalio serijos artėja kulminacijos link, o trečiadienį „Barcelona“ ir Miuncheno „Bayern“ poroje bus sužaistos trečiosios serijos iki trijų pergalių rungtynės. Po dviejų mačų Ispanijoje – lygybė 1-1.

A. Trinchieri nujaučia, kaip žais Šaro ekipa, pastarasis pasakė, kas lems rungtynių nugalėtoją.<br> zumapress/scanpix nuotr.
A. Trinchieri nujaučia, kaip žais Šaro ekipa, pastarasis pasakė, kas lems rungtynių nugalėtoją.<br> zumapress/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2022, 12:22 PM

„Komanda, kuri pelnys daugiau taškų – laimės. Atkovoti kamuoliai gynyboje ir greitos atakos bus pagrindas. Manau, kad jie keičia viską gynyboje po užtvarėlių. Mums reikia tai nuskaityti ir įgyti pranašumą. Turime atakuoti iš baudos aikštelės, ką iš esmės darėme antrame tarpusavio mače“, – prieš dvikovą Vokietijoje kalbėjo „Barcelona“ strategas Šarūnas Jasikevičius.

Tuo tarpu jo tiesioginis varžovas italas Andrea Trinchieri teigė, kad žino, kaip žais „Barcelona“.

„Manau, kad kova bus labai fiziška, daug kontakto ir daug kamuolių baudos aikštelėje. Jie bandys žaisti per aukštus krepšininkus, reikės tai stabdyti ir spręsti“, – teigė „Bayern“ treneris.

Trečiadienį ir penktadienį mačai bus žaidžiami Miunchene. Jei serijos rezultatas po šių kovų taps 2-2, tuomet lemiamas mūšis vyks Katalonijoje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.