EUROLYGA 2023

Įdomi paralelė – NBA čempionas B. Simmonsą palygino su rūkančia moterimi

Buvęs NBA čempionas, dabar analitiku dirbantis Kendrickas Perkinsas skaudžiai kirto NBA atkrintamųjų varžybų aikštelėje nepasirodžiusam Benui Simmonsui.

 B. Simmonsas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 B. Simmonsas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2022, 12:16 PM, atnaujinta Apr 28, 2022, 1:32 PM

Brooklyn Nets“ ekipai priklausantis australas dėl neva pajustų nugaros skausmų nusprendė nepasirodyti lemiamose atkrintamųjų rungtynės prieš „Boston Celtics“ ekipą.

Toks sprendimas nuliūdino daugybę žmonių, kurie akimirksniu užsipuolė B.Simmonsą, kad šis vėl „bėgo“ nuo iššūkio. K.Perkinsas buvo vienas iš tokių žmonių ir nepagailėjo karčių žodžių 25-erių krepšininkui.

Pirmadienio ESPN „NBA Today“ laidoje buvęs „Celtics“ žaidėjas panaudojo įdomią paralelę aiškindamas, kodėl Benas Simmonsas yra toksiškas komandoms.

K.Perkinsas tvirtino, kad B.Simmonsas yra ta graži mergina, kuri yra vieniša, ir tik tada, kai žmonės sužino, kad ji rūko, jie supranta, kodėl ji vieniša. Po tokių buvusio krepšininko komentarų kiti laidos dalyviai nesulaikė juoko, sutikdami su buvusiu centru.

Analitikas savo žodžių neišsižadėjo ir socialiniame tinkle „Twitter“, pavadino Simmons „blogiukė“, kuri praranda partnerius, nes rūko.

„Benas Simmonsas yra kaip ta „blogiukė“, kuris negali išlaikyti vyro, nes galiausiai sužino, kad ji rūko. „Newporto“ trumpas. Blogiausias! Judėkite toliau…“, – socialiniame tinkle rašė K.Perkinsas.

Kaip ir Stephenas A. Smithas, Perkinsas buvo negailestingas Benui Simmonsui. Pastarąsias porą savaičių jis buvo vienas daugiausiai kritikos sulaukiančių žaidėjų, o ši situacija po lemiamų rungtynių paisekė aukščiausią tašką. B.Simmonsas bus daugiau nei metus nežaidęs, kai kitą sezoną debiutuos „Nets“ gretose.

Krepšininkas teigė, kad stresas po praėjusių metų atkrintamųjų varžybų nesibaigė ir dabar jam taip pat skauda nugarą.

Nepaisant to, kad „Brooklyn Nets“ prieš sezoną buvo įvardijama kaip aiškia favoritė laimėti NBA čempionų žiedus, iš atkrintamųjų iškrito jau pirmajame rate ir nepaisant to, tapo vienintelė ekipa nelaimėjusi nei vienų atkrintamųjų rungtynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.