EUROLYGA 2023

Po konflikto Jonavoje – E. Šeškaus paaiškinimas: siuntė žinią Prienų miesto negerbiantiems žaidėjams V. Šeškus užstojo sūnų

Trečiadienį Prienų „Labas GAS“ išvykoje sužaidė paskutiniąsias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariojo sezono rungtynes. Vis dėlto pergalingai su sezonu atsisveikinti nepavyko – uždarymo šventę „sugadino“ pergalę iškovojusi Jonavos „CBet“ (100:84), o akistatos pabaiga apkarto tiek vienai, tiek ir kitai ekipai.

Edvinas Šeškus.<br>G.Šiupario nuotr.
Edvinas Šeškus.<br>G.Šiupario nuotr.
Edvinas Šeškus.<br>G.Šiupario nuotr.
Edvinas Šeškus.<br>G.Šiupario nuotr.
Edvinas Šeškus.<br>G.Šiupario nuotr.
Edvinas Šeškus.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 28, 2022, 8:24 AM, atnaujinta Apr 28, 2022, 8:40 AM

Tiksint paskutinėms mačo sekundėms svečiai iš Jonavos sėkmingai apsigynė nuo priešininkų atakos, o į priekį nurūkęs Edvinas Šeškus įtvirtino pergalę galingu dėjimu iš viršaus, taip pelnydamas „CBet“ šimtąjį tašką.

Po šio epizodo komandos puolėjas atsisuko į varžovų atsarginių žaidėjų suolelį ir emocinga išraiška nubėgo į savo aikštės pusę.

Tai toli gražu patiko ne visiems „Labas GAS“ krepšininkams – vos po kelių akimirkų aikštėje kilo sumaištis ir apsistumdymai, o jų epicentre atsidūrė Prienų ekipos legionierius Jovanas Kljajičius.

Įkaitęs „Labas GAS“ krepšininkas ėmė stumdyti priešininkus, o jį tuojau pat raminti bandė ir aikštės šeimininkų treneris Virginijus Šeškus.

„Epizodo nemačiau, bet paėmiau J.Kljajičių už rankos ir raginau eiti prie Edvino. Sakiau, kad atsiprašys, jeigu įžeidė“, – po rungtynių aiškino Jonavos vyriausiais treneris.

Tuo metu stratego sūnus pasibaigus rungtynėms socialinėje erdvėje pateikė savo paaiškinimą dėl įvykusio incidento.

„Myliu ir gerbiu Prienų miestą ir šitą komandą, bet šiuo dėjimu norėjau parodyti, kad negerbiu daugumos Prienų žaidėjų, kurie dabar žaidžia už mano gimtąjį miestą. Būtent po dėjimo atsisukau į jų suolelį ir pasakiau, kad man gėda, kai tokie žaidėjai, kurie nesistengia dėl pergalių, žaidžia už mano gimtą miestą.

Važiuodavau kiek galiu per laisvas dienas į Prienų areną žiūrėti jų rungtynių, palaikydavau ir norėdavau, kad jie laimėtų, bet kai matai, jog dauguma (tikrai ne visi) žaidėjai juokiasi ant suolelio, nors rungtynes ir pralaiminėja, tai parodo visišką nepagarbą Prienų žmonėms ir sirgaliams“, – instagrame rašė krepšininkas.

Spaudos konferencijos metu V.Šeškus atviravo, kad šis konfliktas netrukus turėtų būti pamirštas bei pridėjo papildomą šios istorijos kontekstą.

„Edvinas reiškė palaikymą Prienamsviso sezono metu, bet mes buvome čia, kai jie žaidė su Kėdainiais. Tada Prienų komanda atsiliko 10 taškų, o suoliuko sėdi ir kikena keturiese. Man ir Edvinui yra svarbus Prienų krepšinis. Edvinas dar tai parodė ir pirmose sezono rungtynėse.

Galvoju, kad tokios emocijos kartais reikalingos, kartais nereikalingos. Bet baigėsi, už pusės valandos visi užmirš, paduos ranką. Trenerius pakvietėme į „VIP'ą“ viskas normaliai“, – samprotavo V.Šeškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.