EUROLYGA 2023

Eurolyga sužavėjo K. Durantą – NBA superžvaigždė stebės rungtynes ir Pirėjuje

NBA superžvaigždė Kevinas Durantas penktadienį praleido Monake, kur stebėjo ketvirtąsias Eurolygos ketvirtfinalio rungtynes tarp „Monaco“ ir Pirėjo „Olympiakos“, o dabar nusprendė vykti ir į Graikiją žiūrėti lemiamas rungtynes.

 K. Durantas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 K. Durantas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2022, 10:04 PM

33-ejų amerikietis vyko į Europą palaikyti savo buvusio komandos draugo Mike’o Jameso, o šis su komandos draugais šventė pergalę 78:77 ir išplėšė penktąsias rungtynes.

Matomai amerikiečiui vaizdas aikštelėje patiko ir K.Durantas nusprendė keliauti į Pirėjų, kur trečiadienį bus žaidžiamos lemiamos rungtynės dėl vietos finaliniame ketverte.

Nereikėtų atmesti ir galimybes pati K.Durantą pamatyti žaidžianti Eurolygoje. Vienas geriausių planetos krepšininkų 2019-aisiais prasitarė, jog norėtų savo karjerą užbaigti Europoje ir netgi pasakė, už kurią komandą.

„Aš tikrai noriu žaisti užsienyje paskutiniais metais. „FC Barcelona“. Norėčiau vieną dieną žaisti šioje komandoje. Tai antra geriausia lyga pasaulyje, o Eurolygos rungtynės atrodo gana smagios“, – kalbėjo K.Durantas laidoje „How Hungry You Are?“, kurią veda Serge’as Ibaka.

Šiuo metu „Barcelona“ ekipą treniruoja Šarūnas Jasikevičius, o joje rungtyniauja ir Rokas Jokubaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.