EUROLYGA 2023

Žiežirbos LKL ketvirtfinalyje: į žodinį konfliktą įsivėlė D. Adomaitis ir K. Maksvytis

Kaune vykusiose penktose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ketvirtfinalio rungtynėse Kauno „Žalgiris“ surėmė ietis su Klaipėdos „Neptūnu“ (kauniečių pergalė 89:60). Lemiamoje serijos iki trijų pergalių dvikovoje netrūko aistrų – jos virė ne tik aikštėje, bet ir šalia jos.

D.Adomaitis ir K.Maksvytis.<br>LKL nuotr. koliažas.
D.Adomaitis ir K.Maksvytis.<br>LKL nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2022, 7:37 PM, atnaujinta May 11, 2022, 8:56 PM

Dar pirmajame rungtynių kėlinyje ne vieną priekaištą rungtynių arbitrui turėjęs Dainius Adomaitis buvo nubaustas technine pražanga, o dar didesnės liepsnos ėmė kilti antrajame ketvirtyje.

Įpusėjus kėliniui „Neptūno“ strategas įsivėlė į žodinį konfliktą su kitoje aikštės pusėje stovėjusiu Kauno „Žalgirio“ treneriu Kaziu Maksvyčiu.

Aistros kilo po teisėjų sprendimo kamuoliui atsidūrus užribyje jį skirti aikštės šeimininkams. D.Adomaitis reiškė pretenzijas rungtynių arbitrams, o priešingoje barikadų pusėje buvęs K.Maksvytis reikalavo antrosios techninės pražangos.

Išvydęs reiškiamus priekaištus D.Adomaitis piktai atkirto savo oponentui, kad šis nevadovautų, o netrukus strategus ėmė raminti jų auklėtiniai.

Teisėjai po pasitarimo priėmė „Neptūnui“ palankų sprendimą – atidavė kamuolį svečiams, o pamatę arbitrų nuosprendį abu treneriai atvėso.

Plačiau apie akistatą galite skaityti paspaudę čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.