EUROLYGA 2023

Prieš kelionę į Belgradą „Anadolu Efes“ sulaukė dovanos – paminklo 2021-ųjų Eurolygos čempionų titului

Stambule pirmadienį buvo oficialiai atidengtas paminklas 2021 m. Eurolygos čempiono titului, kurį laimėjo „Anadolu Efes“.

 Atidengtas paminklas 2021 m. Eurolygos čempiono titului<br> Anadolu Efes SK twitter nuotr.
 Atidengtas paminklas 2021 m. Eurolygos čempiono titului<br> Anadolu Efes SK twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2022, 2:06 PM

Atidengimo ceremonija įvyko Bahcelievlerio savivaldybėje, Koračo taurės aikštėje. Šventėje dalyvavo Turkijos sporto ministras Mehmetas Kasapoglu, „Anadolu Efes“ prezidentas Tuncay Ozilhanu, komandos treneris Erginas Atamanas, komandos žaidėjais ir daugybe sirgalių.

„Koračo taurė, kurią Efes iškovojo 1996 m., buvo mūsų krepšinio istorinių laimėjimų varomoji jėga. 2001 m. EuroBasket auksas ir 2010 m. pasaulio taurės sidabro medalis. 12 milžinų pergalė užsidegė entuziazmu dėl iškovotos Koračo taurės. Tikiu, kad Eurolygos čempionų titulas, kuris šiandien mus subūrė, bus nauja Turkijos krepšinio varomoji jėga“, – kalbėjo Turkijos sporto ministras.

Gegužės 19–21 dieną „Anadolu Efes“ Belgrade, Serbijoje, dalyvaus Eurolygos finaliniame ketverte, kur bandys apginti savo čempionų titulą.

„Antradienį mes iškeliaujame į naują Eurolygos finalo ketverto nuotykį. Mes tikime savimi.

Kaip „Anadolu Efes“, jau 45 metus stengiamės atstovauti Turkijai geriausiu įmanomu būdu su savo istorija, infrastruktūra ir tuo, ką laimėjome.

Didžiausia šios sėkmės dalis tenka mūsų sportininkams, nes jie įėjo į istoriją Turkijoje ir Europoje. Mūsų žaidėjai tapo ne tik „Anadolu Efes“, bet ir visos Turkijos komanda ir pasididžiavimu“, – kaip įprasta su pasitikėjimu kalbėjo E.Atamanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.