EUROLYGA 2023

Belgrade bręsta dar viena apokalipsė: atvyko mažiausiai 11 tūkst. „Olympiakos“ sirgalių

Triukšmingai į Eurolygos finalinį ketvertą išlydėta Pirėjo „Olympiakos“ ekipa Belgrade vyksiančiose finalinėse varžybose turės ne ką mažesnį pragarą varžovams primenantį užnugarį.

„Olympaikos“ Belgrade turės tvirtą sirgalių užnugarį. <br>Imago/Scanpix nuotr.
„Olympaikos“ Belgrade turės tvirtą sirgalių užnugarį. <br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-19 09:41, atnaujinta 2022-05-19 10:37

Pusfinalio rungtynių dieną naujienų portalas „Eurohoops“ pranešė, kad į Serbijos sostinės „Štark“ areną atvyks mažiausiai 11 tūkst. 500 Graikijos klubo sirgalių.

Apskritai finalinį ketvertą rengianti arena talpina kiek daugiau nei 18 tūkst. sirgalių, o į prekybą buvo išleista 15 tūkst. 500 bilietų. Teigiama, kad likusios komandos sirgaliai nusipirko maždaug po 2 tūkst. bilietų.

Manoma, kad „Olympiakos“ turės tvirtą aikštės šeimininkų sirgalių palaikymą. Serbijos krepšinio gerbėjai palaiko šiltus ryšius su graikais ir turi nemenką priešpriešą su turkais, kurie bandys pastoti kelią Pirėjo klubui pirmajame Eurolygos pusfinalyje („Anadolu Efes“).

Jis bus žaidžiamas ketvirtadienį, 19 val. Lietuvos laiku.

Antrajame pusfinalyje susigrums Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ir Madrido „Real“ krepšininkai. Ši dvikova bus žaidžiama nuo 22 val. Abejas rungtynes galėsite sekti su lrytas.lt portalu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.