EUROLYGA 2023

E. Atamanas toliau traukia savo dainelę: „Šį kartą bus smagiau, nes titulą kelsime sirgalių akivaizdoje“

Eurolygos čempionų titulą ginanti Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa pasiruošusi pakartoti savo sėkmę. Nuo pat sezono pradžios apie būsimą pergalę kalbantis Turkijos klubo treneris Erginas Atamanas savo žodžių neišsižadėjo ir pusfinalio išvakarėse.

E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2022, 10:08 AM

Belgrade vyksiančiame Eurolygos finaliniame ketverte „Anadolu Efes“ kelią turnyro finalo link bandys pastoti Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkai.

Prieš pat pusfinalio startą E.Atamanas prisiminė praėjusiais metais Vokietijoje patirtą sėkmę bei dar kartą priminė, kad šiais metais vėl iškovos Eurolygos čempionų titulą.

„Laimėti titulą buvo nuostabu. Žinoma, mes šventėme tik drabužinėje, artimų bičiulių rate. Esu įsitikinęs, kad šį pasiekimą šventė visa šalis.

Dabar, žinoma, mums vėl pasiseks, tiesa, šį kartą bus smagiau, nes titulą kelsime sirgalių akivaizdoje. Bus nuostabu. Pamatysite“, – dar kartą pakartojo E.Atamanas.

Norint pakartoti praėjusių metų sėkmę jam su savo auklėtiniais reikės peržengti pusfinalio barjerą, o jame „Anadolu Efes“ lauks graikiškas iššūkis.

Stambulo ir Pirėjo klubų akistata vyks ketvirtadienį, 19 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.